Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyomott pólókat/ruhákat...

Nyomott pólókat/ruhákat hogyan kell mosni?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy csomó nyomott mintázatú pólót,és nagyon tetszenek,sokáig szeretném őket hordani.

Hogy kell őket mosni? úgy tudom,kifordítva,szines mosószerrel,és max 30 fokos vízben. Ez így jólesz? előre is köszönöm :-)

2014. júl. 29. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

okosabb kézzel :)

nekem mindig megrepedezett aminta vagy haványult :)

2014. júl. 29. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
jah és vasalni lehet ezeket? :D
2014. júl. 29. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, én mindig kifordítva 40°C-on mosom őket, mosódióval. Egyiknek sincs semmi baja, pedig van közöttük 5 éves is.

Egyébként ha van az oldalában címke, azon rajta van, hogy lehet mosni és vasalni őket.

2014. júl. 29. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Csekkold a címkét. Egyébként általában jó az ahogy írtad.

Vasalni is lehet, de kifordítva. Viszont sokkal időtakarékosabb, ha teregetésnél ügyeskedsz. Én úgy szoktam, hogy kirázom a még vizes ruhát mielőtt a szárítóra raknám. A nagyobb ráncok ettől kisimulnak, a többit meg megoldja a gravitáció.

2014. júl. 30. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!