Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Pólókat nyomok. Kiváncsi...

Pólókat nyomok. Kiváncsi volnék arra hogy mennyit szánnátok női, vagy férfi nyomott pólókra? Azt is beleszámítva hogy máshol nem kapható, nem tömegben gyártott pólók, szinte egyediek, többségük sötétben világít akár több színben is.

Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenki minél olcsóbban szeret vásárolni,de mennyi lenne az az összeg amit ti is kiadnátok egy ilyen darabért?)
2009. nov. 19. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a konkurenciát. Mellesleg nem veszünk semmit.
2009. nov. 19. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
max 1500-2000 Ft
2009. nov. 19. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
hát nekem ingyen se kéne
2009. nov. 19. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha Gildan vagy Sol's alapokon van, és a minta ér is valamit, nem valami túlcicomázott szar amit egy 14 éves megcsinált PS-sel, avagy 2 soros szöveg, akkor 2000-2500 Ft.
2009. nov. 19. 14:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Idióta besavanyodott emberek hozzászólására annyira nem vagyok kiváncsi)

Egyébként a kínai piacon lehet 2500 ft-ért nagyon szép tömegpólókat venni amik egy mosás után 3 mérettel kissebbek lesznek.És a legnagyobb méret M-es:D

2009. nov. 19. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a kínai piacon nem vennék 2500 Ft-ért, max 1500 Ft-ért és azt lealkudnám 800 Ft-ra, még így is megérné nekik, meg így talán nekem is. Egyébként meg mindenért mást adnék. A kérdésedből nem derül ki hogy mivel készül a nyomás, mire készül és milyen minta. Enélkül nem is tudom megmondani, hogy mennyit adjak érte. De nekem 2500 Ft-ot érne meg nagyjából, én is annyiért adtam el amit nyomtam. 2000 Ft-ból kijött a Sol's alap és a szitanyomás, 500 Ft haszon, nem sok de így legalább sokan vették.
2009. nov. 19. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Többségében sols pólókkal dolgozok.Szitanyomással,vagy transzfermatricával csinálom a pólókat.A minták? Vannak saját készítésüek,ezek még készülnek.meg vannak fimekből vett dolgok,ezek álltalában egyszinesek,világítósak.Te milyen pólókat nyomattál? Vagy te nyomtad?

Én egy kicsit keveslem a 2500at,bár én elfogult vagyok:)

eddig többet kértem érte de valoszínű hogy valamivel lejjebb viszem majd az árát.

2009. nov. 20. 09:26
 8/9 anonim válasza:
Én 2500-3000 Ft-ot adnák a felsőkért.És érdekelne is.
2009. nov. 22. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Húúú nem tudom egy sima A4-es nyomásért nem rég 1100 hufot fizettem ilyen speciálisra én mint gyerek 1600 ft max
2009. dec. 9. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!