Ilyen cipőben járhatnék suliba? (lent kép)
Figyelt kérdés
Most megyek kilencedikbe, és nemtudom hogy a tanárok mit szólnának egy ilyen cipőhöz :/ itt a cipő: [link] 2014. júl. 26. 14:00
11/19 anonim válasza:
Szerintem nem gaz. Ha tudsz benne jarni!!!!!!!!!!!! 18/L Csak engedjek meg a szuleid es a suli szabalyzata
12/19 anonim válasza:
Egyházi gimnáziumba járok. Sok lány van ilyen cipőben és nálunk sem tiltja a szabályzat.
13/19 anonim válasza:
Figyelj! Ha tudsz benne járni és tetszik is, akkor hord nyugodtan. :) Egy cipőtől nem feltétlenül leszel r*bancos, ha tudod viselni. Ez alatt azt értem, ne kivágott fölsőkkel, miniszoknyával vedd fel. Egyébként nekem nagyon bejön ez a magassarkú. Amúgy szerintem (zárt)magassarkú körömcipőnek hívják(bár lehet tévedek).
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:))
Ekkora hülyeséget még nem hallottam..minél nagyobb a cipő sarka annál nagyobb qrva vagyok?
Gratulálok.:D
2014. júl. 26. 20:33
16/19 anonim válasza:
Ha ilyen a stílusod, és tudsz benne járni, illetve kényelmes, akkor járj. :)
17/19 anonim válasza:
basszus ez rohadt jól néz ki *-* ha tetszik hordd, le se sz-a-r-já-k
18/19 anonim válasza:
Én fel nem venném, pláne nem 14 évesen, de ha mással nem tudod magadra felhívni a figyelmet, akkor egészségedre...
19/19 anonim válasza:
Most őszintén akik leqrvázzák mert ilyet akar hordani...
Lehet én lakok rossz helyen (szombathely) de itt ősszel-télen kb. minden 3. lányon ilyet látok.. Egy cipőtől miért lenne ribkó akárki is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!