1 hónapon belül ugyanazt a koktélruhát felvenni két esküvőre nagyon ciki?
Júl. 12-én voltam az unokatesóm esküvőjén, amire vettem egy drágább koktélruhát, mivel gondoltam úgyis 10 évenként járok esküvőre, belefér. Közben a másik unokatesóm bejelentette, hogy ők aug. 2-án tartják az esküvőt, ráadásul ugyanaz a rokonság lenne ott, mint a korábbin.
Sajnos elég nehezen találtam magamra olyan ruhát, ami tetszik és jól is áll, ezért is választottam drága ruhát. Viszont nem tudom nem lenne-e nagyon ciki, ha megjelennék ugyanabban a ruhában, azon gondolkoztam, hogy vennék egy olcsó ruhát erre az alkalomra, de tudom, hogy az nem állna ilyen jól, esetleg az is felmerült, hogy vennék a jelenlegihez egy bolerot, amivel kicsit másnak tűnne. A barátom szerint felesleges ennyit költeni esküvőkre és ő "ha gáz ha nem felvenné ugyanazt a ruhát, úgyis csak egy estéről van szó".
Ti mit tennétek?
Szerintem nem gáz. Nem emlékszik már rá senki, hogy mi volt rajtad.
Vegyél fel más cipőt vagy táskát hozzá.
Megnyugtattatok, köszönöm mindenkinek! Akkor marad ugyanaz a ruha+nézek hozzá más kiegészítőt.
Közben eszembe jutott, hogy az esküvői fotókon hátul állok, szóval a ruha nem látszik, így még ha emlékezetből nem is, de képek alapján se tűnhet fel senkinek a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!