Mit vegyek fel és mit vigyek magammal? (Több lent)
Holnap egy nagyon hosszú nap lesz, egész nap hajnali 4-től este 17-18 óráig autóban leszek, de persze emberek közè kell menni (munkából kifolyólag) és megyünk még McDonalds-ba, ilyen helyekre. Szóval mit ajánlotok, mit vegyek fel? A munka nem köti meg az öltözködést, bármiben mehetek. Naaaagyon meleg lesz, szívesen fogadok tanácsokat öltözködéssel esetleg hajviselettel kapcsolatban. ILLETVE! Mit vigyek magammal a táskámban amire szükségem lehet ilyen hosszú napon? (Kaján-üdítőn kívül)
Köszi!
Nem tudom, hogy milyen nemű a kérdező, ezért univerzális választ próbálok adni. Én sortot és fehér pamutfelsőt vennék fel. A sortból min. comközépig érőt (lehet, hogy az már bermuda?), a felső meg azért fehér, mert egyedül azon nem látszik meg, ha leizzadsz.
Mivel meleg lesz, nem üdítőt, hanem vizet vinnék. Ezenkívül nedves törlőkendő+dezodor, hogy rendbeszedhesd magad.
Lenge nadrág:
Itt egy színesebb:
A pánt nélküli fekete felső:
vagy itt a jobboldali:
Ilyenekben utaztam 10 órát és nem volt gond, mert a pántnélküliben szellőzött a hónaljam. A bő nadrágot a kocsiban felhúztam térdig, este meg lehúztam bokáig.
Hát zsebkendő, ha mész útközben WC-re. Mittudomén mi kell még neked. Valami amit kocsiban lehet eszegetni unalmadban és meg tudsz vele kínálni másokat is. Csoki chips, tic-tac, mittudomén.
Köszönöm, nagyon hasznos! :)
Holnap is vár rám egy ugyanilyen út, szeretnék tanácsokat kérni emiatt a szeszélyes időjárás miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!