Egy hetre elmegyek a nemetorszagi rkonaimhoz, milyen ruhakat vigyek magammal?
Szoval az a helyzet, hogy gondolom fenykepet is fogunk csinalni es azert nem szeretnek minden ocsmany ruhaban odaallni(nem vagyok felszines, szoval az ilyen kommentektol kimeljetek)! Sportcipom nem nagyon van, ami meg van, az eleg nyuzott, balerinam sincs, csak sarum, magassarkum...
21L
Azt nem tudod elvinni, amid nincs. Szóval vagy elmész és veszel cuccokat, vagy gazdálkodsz abból, amid van. :D Gondolom télen nem nyári ruhákban parádéztál itt se? Az se mindegy, mikor mész, mert ha egy hónap múlva, akkor totál más idő lehet. Megnézed, mit jósolnak és ügyes nagylányként bepakolsz, nem olyan bonyolult.
A program se mindegy, mert ha elmentek túrázni, akkor elég kellemetlenül és hülyén érzed majd magad magassarkúban. De egy futócipőben is elég tré lenne múzeumba menni.
Meleg ruhát, zárt cipőt, eső esetére kabátot vigyél mindenképp, nyári ruhához még itt is hideg van, nem hogy arra.
Azt is kérdés, hogy mivel mész. Kocsival mindegy mennyi vackot viszel, vonattal már nem annyira szükséges 23 pár cipő és 32 póló egy hétre.
Vigyél 2 nadrágot, minden napra egy felsőt, fehérneműt, szerezz egy vászoncipőt mondjuk (olcsó és viszonylag kombinálható), valami elegánsabbat, ha olyan helyre mennétek, pulcsi, kabát és kb elég is.
Hát valamit csak hordasz most is?
Tök mindegy, hogy itthon vagy Németországban vagy, attól még itthon is kell felvenni ruhát télen is, ősszel is, most is :)
Igen, de egyetemre nem veszek fel jo cuccokat, mindig buggyos felsoben jarok egyetemre, meg valami nadrag, ami szinten eleg bo.
Szoval nem valami szepseges latvany.
Nem hinnem hogy turazni megyunk, max 1-2 alkalommal, a tobbi ugy is vagy vasarlas lenne, vagy templom latogatas, talan mozi, valami kastelylatogatas...
Amugy kb 2 het mulva mennek.
Én nem értem, hogy minek olyan cuccokat vettél magadnak, ami nem is tetszenek :S
De most már kénytelen leszel ezeket magaddal vinni. Egyébként meg nem az a lényeg, hogy milyen ruha lesz rajtad. Inkább élvezd ki az egy hetet, az új élményeket, a kikapcsolódást.
Nem mondtam, hogy nem tetszenek, de azok suliba valok, nem pedig "kirandulgatni".
Minden normalis embernek kulon templomi/partys ruhaja van, valamint kulon sulis, otthoni. Es nem jar az elegans ruhaiban otthon es az otthonival templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!