Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik Nike cipő lehet ez?...

Hooligirl98 kérdése:

Melyik Nike cipő lehet ez? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Még évekkel ezelőtt volt egy Nike cipőm amit imádtam de azóta sehol nem találom, pedig újra vennék olyat. Bézs szìnű volt, narancssárga pipával és zöld talppal, kinézetre teljesen olyan mint egy alacsony szárú converse,. Ha valaki esetleg tudja mi lehet ennek a fajtának a neve akkor kérem ossza meg velem :) Évekig hordtam ezt a cipő és újra szeretnék ilyet látni a lábamon. :) Előre is köszi a segítséget! :)

2014. júl. 19. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Janoski? Esetleg Paul Rodriguez.
2014. júl. 19. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem, de köszönöm a segítséget :)
2014. júl. 19. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Kinézetre teljesen olyan mint egy alacsony szárú converse csak a hülye gumiorr nélkül, szóval az orra is végig anyag.
2014. júl. 19. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs ötletem akkor. Esetleg ha oda visszaméssz, ahol anno vetted, hátha lesz még. :)
2014. júl. 19. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért köszi :) Gondoltam rá de sajnos nem csak a bolt de az egész áruház is megszünt létezni abba a formába mint amilyen akkor volt :( (törökbálinti Cora-ban vettem anno ami ma már ugye Auchan.. :/ )
2014. júl. 20. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Passz, nem tudom akkor. Szerencsére többféle Nike cipő van, ami jól néz ki, biztosan tudsz majd választani. :)
2014. júl. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!