Rockerek/metálosok/darkok/alterosok! Ti mit viseltek szívesebben? Acélbetétes, munkavédelmi, surranó vagy tornacipő?
Aki nem említett, az ne válaszoljon, mert nem érdekel a véleménye. Csak kíváncsi vagyok, mások mit szeretnek, ne szóljatok le se engem, se őket.
Köszönöm.
Acélbetét nélküli Martens, Demonia Creeper, boszorkánycipők, lábra tekerhető selyemszalaggal tuningolt balerina, lakkcipő 50es évek fazonjában... Mind fekete.
Tornacipőt csak sporthoz, máshova igénytelenség szerintem.
Goth/20
No, akkor eddig így állunk:
~ Acélbetétes: 4
~ Munkavédelmi: 0
~ Surranó: 0
~ Tornacipő: 3
Utolsó: neked aztán jó nagy cipős szekrényed lehet :))
Hát igen, bár volt pár évem összegyűjteni. :D
Általában évente egyszer veszek egy pár cipőt, akkor viszont adok rá, hogy milyet. Az acélbetétest például nem szeretem, mert nehéz. Ha megadja magát a bakancsom, megint Martenst, mert eddig nagyon bejött, már vagy négy éves, és jópár fesztivált, koncertet meg telet megért.
Műbőrt ha lehet nem, vagy csak nagyon jó minőségűt. A Creeperem pl. már vagy 2 éves és még mindig szinte újnak tűnik, pedig nyaranta elég sokat hordom...
Meg vigyázok rájuk. Ha megázik, kiszárítom, meg rendszeresen boxolom őket, hogy vízálló legyen a bőr.
Én hosszú szárú angol bakancsot szeretnék, olyan 16-17 ezer forint körül van... mindig megnézem a kirakatban, ha elmegyek mellette (évek óta ott árválkodik), majd egyszer talán egymásra találunk xD
Klasszak a csizmák, amiket belinkelték, de én nem hiszem, hogy tudnám hordani őket... annyira nem az én stílusom... de meg kell hagyni, érdekesek és szépek :)
A műbőrtől meg félek - azt hallottam, büdösödik víz hatására, meg előbb-utóbb gombát lehet kapni tőle... :(
Egyébként ez az évente 1 cipő nem is olyan rossz ötlet :)
Hát én csaknem mindig acélbetkós bakancsban(20soros) vagyok(igen..nyáron, 38 fokban is:D), de ha valamikor tényleg nem lehet abban lennem, akkor tornacipőt veszek.
egy metálos csaj;15
Surranót is betkóst is meg tornacipő fazonú cipőket is hordok , alkalomtól függ pl : tesi óra előtt cinkes levetni meg kifűzni meg blabla a bakancsot !
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!