Egy barátnőmmel egy számunkra kedves magyar énekesnő koncertjére megyünk hamarosan! Milyen egyenpólónk legyen? Minden ötletet szívesen fogadunk! : ) 18/L
Figyelt kérdés
Arra gondoltunk,hogy az úgy túl "egyszerű",ha az énekesnő képe van rajta.Van valami kreatív,pofás ötletetek?;)
Előre is köszi! :)
2014. júl. 18. 00:28
1/10 anonim válasza:
Szerintem legyenek rajta kis aranyos barikák, mint régen a pizsiken is volt. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Hülye vagy Honey B! :* ;)
Szóval várom a NORMÁLIS és kreatív ötleteiteket Honey B-vel együtt!(:
2014. júl. 18. 00:42
3/10 anonim válasza:
valami ruhára ha rányomtatnátok az énekesnőt ? nem pólóra hanem valami csini érdekes ruhára :)
4/10 A kérdező kommentje:
Fejezd be Batta pamacs! ;) :P
2014. júl. 18. 00:49
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Mire gondolsz konkrétabban?;)
2014. júl. 18. 00:51
7/10 A kérdező kommentje:
Öcsém,ne te válaszolgass helyettem Honey B!!!Ez az ÉN kérdésem!Írj ki sajátot! :*
2014. júl. 18. 00:52
8/10 anonim válasza:
Írjátok rá az énekesnő nevét a pólókra jó nagy betűkkel ketté választva úgy, hogy akkor legyen összeolvasható, ha egymás mellett álltok.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Lehet megcsináljuk!;) Egyéb ötlet mèg?:)
2014. júl. 18. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!