Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a táska el...

Szerintetek ez a táska el bírna sok tankönyvet a suliba? Használhatnám sulis táskának?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a táska linkje. Az a helyzet, hogy már régóta szeretnék egy nagy táskát amit suliba hordhatok és el is bírja azt a sok könyvet, de itt Magyarországon még nem láttam semmi olyat ami tetszene. De most találtam ezt a neten és egész jó árban van, de félek, hogy nem bírná el a cuccaimat. Szerintetek?Ha a honlapon lejjebb tekertek ott van alul ilyen leírás és azt írja, hogy el bír könyveket meg ilyeneket, de még is félek, mert azért ennyi pénzt nem akarok kidobni a semmire.

2014. júl. 17. 18:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
én középsulin még háti táskát hordtam ( adok magamra! álolt körmök, jól öltözok, magassarkút is felhúzom) és én simán hordtam. szerintem trendi és divatos. olyan unalmas hogy az összes kamasz csak kézi táskát hord. nekem egyáltalán nem jön be. egyetemre lehet aztán malyd kézi táskával járni de addig tök felesleges
2014. júl. 18. 00:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát az ebay-es cuccoktól sokat ne várj szerintem :/
2014. júl. 18. 08:50
 13/13 anonim válasza:
Ez a táska nem iskolatáskának való. Még a válltáska is borzasztóan egészségtelen de ennek még pántja sincs. ez ilyen kézitáska válltáska átmenet. nem bír el könyveket.
2014. júl. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!