Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a táska el...

Szerintetek ez a táska el bírna sok tankönyvet a suliba? Használhatnám sulis táskának?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a táska linkje. Az a helyzet, hogy már régóta szeretnék egy nagy táskát amit suliba hordhatok és el is bírja azt a sok könyvet, de itt Magyarországon még nem láttam semmi olyat ami tetszene. De most találtam ezt a neten és egész jó árban van, de félek, hogy nem bírná el a cuccaimat. Szerintetek?Ha a honlapon lejjebb tekertek ott van alul ilyen leírás és azt írja, hogy el bír könyveket meg ilyeneket, de még is félek, mert azért ennyi pénzt nem akarok kidobni a semmire.

2014. júl. 17. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Miért állsz be a sorba? Miért követed a sok birkát?

Ha nem zavar, hogy a kezed le fog szakadni / a válladat meg nagyon csúnyán lehúzza, és béna tartásod lesz tőle, akkor vedd meg nyugodtan. Vegyél egy olcsóbb hátitáskát, aztán ha sok cuccod van, vidd azt, ha kevesebbet kell vinni , akkor meg ezt a csivavatokot hordjad.

2014. júl. 17. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

magukra kicsit is adó lányok nálunk nem hordanak hátizsákot...

szerintem jó lesz főleg 12$-ért

2014. júl. 17. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
vagymi 19$
2014. júl. 17. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Magukra kicsit is adó lányok hátát szeretném megnézni öt-tíz év múlva. Pont, pont, pont.

A hátizsák nem ciki, ráadásul most divatos is. Ez a táska maximum három hónapot fog bírni, képről is lejön, hogy nem a minőségre mentek rá. Szerintem nem járnál jól vele.

2014. júl. 17. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
2-es. Nem mindig a kinézet a fő cél, tőlem lehet akármilyen egy táska, ha közben gerincferdülést kapok tőle. A képektől fáj már a karom és nem hiszem hogy annyira minőségi darab lenni, hogy 1 füzetnél többet elbírna. Én egy sima fekete vászonszatyrot használtam táskának, jól meg tudtam pakolni, de cserélgettem a vállamon vagy volt hátizsákom is, ami tetszett és nagyon kényelmes is volt. Kérdező, ne a a kinézettel törődj hanem a kényelemmel.
2014. júl. 17. 19:43
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Műbőr, nem hiszem, hogy elbírná az egész napi könyveidet, a kajádat meg egyéb szükséges dolgaidat. Pár hónapig nyilván jó, de az én műbőr táskám már a múltkori buli előtt majdnem elszakadt két bortól meg négy cidertől :D

A "magukra kicit adó lányok" kommenten sírok. Adok magamra, és szeretem magam annyira, hogy ne kézitáskát hordjak. Ha valaki bírja, akkor egészségére, de én inkább beszereztem egy csini hátizsákot, szintén netről. Nem sportos, simán fel tudom venni ruhákhoz, de mégse szakad le az egyik kezem.

2014. júl. 17. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:

A pántnál kb egy hónap után szétszakadna a műbőr a folyamatos teher miatt. Nagyon szép táska egyébként, de nem iskolába, könyveket cipelni.

Én inkább egy ilyen fazont választanék:

[link]

2014. júl. 17. 20:18
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek! :))
2014. júl. 17. 20:37
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
én középiskolába nem is hordtam könyveket mert minden hátul volt a sulis szekrényben az a napi 3 füzet nem okozott maradandó mozgászervi károsodást
2014. júl. 17. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:
A lap alján az van, h belefér A4-es könyv..nem az, h elbírja.
2014. júl. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!