Melyik a kedvenc boltotok az alábbiak közül, és miért?
nekem a kedvencem a bershka :)
azok közül amiket felsoroltál, mindegyiket ismerem, kivéve a reserved-be nem voltam még soha, de az internetes oldalukat nézegettem, és azok alapján nagyon tetszik. ez tetszik a legjobban a többi közül. de ha ezt nem számítom, akkor talán a h&m-t mondanám
c&a: szerintem évekkel ezelőtt sokkal jobb cuccok voltak, de ma már elég öregesek. a legtöbb ruha szerintem túl van árazva és eléggé nagy a méretezése a többi bolthoz képest, mindig s-es vagy xs-es jó onnan rám, pedig nem vagyok vékony. néha ki lehet fogni pár jó ruhát, de a legtöbb nem tetszik. viszont a melltartói jók, sokat vettem ott és van, ami már évekóta meg van nekem és még bírja. a kiegészítők is többnyire tetszenek és néha a gyerekosztályon is szoktam jó cuccokat találni.
h&m: ez a kedvenc boltom. mindig találok olyan ruhát, ami tökéletes méretben és fazonban, szeretem, hogy a ruhák letisztultak, nem giccsesek és mindenből van fekete. sok ruhám van innen. a baj néha az árakkal van, de leárazásokon nagyon jó darabokat ki lehet fogni. a fehérneműk is szépek. másoknak a minőségével van bajuk, de nekem ezzel sincs kifogásom még semmi nem ment tönkre, fakult, vagy bolyhosodott ki, amit ott vettem.
tally weijl: nem szeretem, mert túl csicsásak ott a ruhák, néha vannak csinos darabok, de meg kérik az árát. reserved: nem ismerem
new yorker: régebben ez a bolt is jobb volt. a legtöbb ruha nekem túl csicsás, vagy máshol megkapom olcsóbban. innen sok ruhám van, de régebben vettem őket. a minősége nem a legjobb, a kiegészítők sem jönnek be annyira. deichmann: nem szeretem, nem túl jó a cipők minősége
humanic: ez jobb mint az előző cipő bolt, de a legtöbb szép cipő nagyon drága, minőségre változó melyik milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!