Nektek melyik a kedvenc boltotok? És miért?
Orsay. Hogyha akarok venni valamit, ott általában megtalálom. Például névnapomkor elmentem a párommal és az anyukával vásárolni, mert azt mondták, hogy ruhát kapok. Be is vittek mindenhova, H&M, C&A, Tally Weijl, Reserved, Gas...semmi nem tetszett, Max a Gas-ból de ott meg csillagos árak vannak:D
És bementünk az Orsaybe, kaptam 4 pulcsit meg 2 nadrágot:) Igaz, hogy ott is felpróbáltam kb. 40 db ruhát(úristen kimondani is rossz:D én meg a próbálgatás..:D), és végül ezek mellett döntöttem.
Egyszer bőrkabátot akartam, de sehol nem volt olyan jó, amit akartam, aztán véletlenül bementem és ott megtaláltam álmaim bőrkabátját:)
Ott tényleg találok olyat, ami tetszik. Sokan azt hiszik, hogy titkárnős-cuccok vannak, de igazából én sem így öltözködök, hanem hol lazán, hol kicsit csinosabban. Szilveszterre is ott találtam ruhát. Azt is a párom erőltette rám, mert soha nem volt még zöld ruhám, plusz hiába csak egy "sima" hosszított pulóverhez hasonló ruha volt, olyan jól áll, hogy én is csak lestem:D
Sugarbird, Amnesia.
Pimkie, h&m, Reserved.
Csak :) mert jok a ruhak, Pimkie inkabb bizsukban jo :)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!