Mit vegyek fel a 12 éves barátnőm szülinapjára?
Szia! :)
Én szerintem nem korai az ilyen buli.
Nem pucéran fognak úszkálni mindenféle részeggel,hanem gondolom az a szülinaposnak van medencéje (vagy kimennek a strandra) és mivel nyár van fürdenek egy kicsit,és felköszöntik az ünnepeltet.Semmi több. Szóval kérdező nyugodj meg,nem korai.;)
Szerintem vegyél fel ugye pólót és rövidnadrágot,alá pedig a fürdőruhádat,vagy egybe részes ruhát és alá a fürdőruhát,plusz szandált/papucsot.
+ rakj be bugyit és topot (a kínos dolgok elkerülése
végett:D)
Ha fiú vagy (mivel ez nem derült ki a kérdésedből,hogy az vagy-e) akkor póló,short és alá a fürdőnadrág,plusz kényelmes,könnyen levehető cipő/papucs
+ alsónadrág
14/L
Miért lenne korai? De most komolyan. Szülinapi buli lesz, ahol van medence is. Biztos lesznek ott szülők is. Nem értem, hogy ebben mi a rossz.
kérdező, vigyél fürdőruhát, törölközőt, váltóruhát, ha már nem medencézel.
Nem értem miért korai nekem elsős koromtól ötödikig volt mégha strandra mennek is a lány szülei biztos ott lesznek nem lesz pia drog vagy hasonló még az én szigorú szüleim is elengedtek (persze most hogy már nagy vagyok nem mert a bulikon már nem barbie babák vannak de persze megértem őket).
Egyébkén fürdőruha szandál short triko alsónemu es torolkozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!