Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A wink milyen minőségű cipő?

A wink milyen minőségű cipő?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Kínai piacos minőségű. Egyszer reklámozták a tévében,de elég gagyi reklám volt, inkább meghagyták a piacoknak ezt a márkát. Én még nem láttam máshol :)
2010. jan. 8. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
kínai márka
2010. jan. 8. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:

bpen van wink márka bolt és tök drágán árulják a cipőket

ezen nagyon meglepődtem,mert eddig én is gagyi márkának gonoltam,aminek nincs külön boltja

a minőségével sztem nincs gond,nekem wink cipőim voltak kiskoromban,és bírták a strapát

2010. jan. 9. 02:37
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
kínai, ratyi.
2010. márc. 22. 18:57
 5/11 anonim válasza:
Hasonló minőségben a legtöbb márkás cipőhöz, csak sokkal olcsóbb mert kínai. És lehet, hogy néhány csak félévig bírja például, de amikor az 5x annyira drága cipő csak dupla annyi ideig bírja, akkor érdemes elgondolkodni melyik éri meg jobban. :)
2010. aug. 20. 17:41
 6/11 anonim válasza:

Régebben volt pár wink cipőm, és nem volt gondom a minőségével, szellőzött rendesen, kényelmes volt sporthoz és utcára egyaránt, nem izzadt benne a lábam, ha normális zoknit húztam.

Igazából én napi használatnál bármelyik cipőt szétjárom 3 hónap 1 év alatt a wink cipők azok körülbelül fél évet bírtak mint az Adidas, vagy a Converse.

2010. nov. 26. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Igaz hogy kínai de az enyém (magas szárú sportcipő) nagyon jól bírja semmi baja és már 1 éves.
2011. márc. 2. 17:56
 8/11 anonim válasza:

Miért, szerintetek a nike és az adidas cipőket hol csinálják, ha nem kínában? Attól még, hogy némelyik taiwanban készül, attól jobb lesz?

A Wink-kel semmi baj sincs, volt pár ilyenem, soha semmi bajuk nem volt, ellenben az először és utoljára vett nike fél év alatt szétment, és háromszor annyiba is került.

A piacon nem találsz winket, ellenben van pár márkaboltjuk, és teljesen eladható cipőket gyártanak és árulnak. A Paralimpia kiemelt támogatója, úgyhogy sportban sem elhanyagolható márka.

2011. ápr. 10. 10:27
 9/11 anonim válasza:

Nekem a wink eddig nem okozott csalódást, a futócipőm is az, kényelmes és már másfél éves, eddig nincs semmi baja. Tavaly vettem egy utcai vékonyabb cipőt, és az is jó még mindig.

Szerintem jó.

2013. márc. 31. 17:01
 10/11 Kosztolányi József válasza:
Üdv! Elég strapabírók, nekem volt egy ami különösen a szívemhez nőtt, mert 2002 nyarán vettem és most 2013 nyarán lehelte ki a lelkét (igen jól látod 11! év) pedig minden nyáron ebben kocogtam mert nagyon kényelmes volt. Mostanra azonban a sarok része széthullott, mondjuk ezen nem csodálkozom 11 év után. Egyelőre nincs szívem kidobni, pedig már felvehetetlen :).
2013. szept. 1. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!