Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen sportcipő lenne tartós...

Milyen sportcipő lenne tartós és jó minőségű?

Figyelt kérdés
39 éves ffi vagyok, tehát nem arra kell, hogy suliban gizduljak és kompenzáljam a kisebbségi érzéseimet a többi előtt, hanem használni. Tehát a márkanév indifferens, nekem egy jól kinéző, de inkább jó minőségű, tartós darab kellene. Csak nem tudom, hogy ma melyik olyan.
2011. máj. 16. 08:36
 1/5 anonim válasza:
MBT vagy ahhoz hasonló. Nekünk is van és nagyon jó. Eleinte szokatlan, de ez elmúlik egy hét után. Vagy olyan sportcipőt aminek vastag és puha gumi talpa van. A márka lényegtelen mert már nem úgy gyártják őket mint régen. Széthullanak 1-2 éven belül. Szerintem átlagos sportcipőt nem érdemes venni 10.000-től drágábban.
2011. máj. 16. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a Nike és az Adidas minőségével nincs gond. Én ezeket szoktam venni, és általában nem azért dobom ki, mert elromlik, tönkremegy, hanem mert már megunom őket.
2011. máj. 16. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is Nike és Adidas.Nekem több éve van meg és semmi bajuk.

29/N

2011. máj. 16. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ami a legjobb az a Nike! De originált vegyél, ne valami kínai hamisítványt! :)
2011. máj. 18. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az Ecco vált be. Hihetetlen kényelmesek és strapabírók.
2011. máj. 18. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!