Lányok ti mit gondoltok a Tangás fűrdőruhából? Nem zavar titeket hogy lássák a seggeteket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 00:30
11/17 A kérdező kommentje:
Én csak azért kérdeztem mert a strandon ahol lakom a tangás fűrdőruha lett a divat most nyáron más is lehet látni de a többség tangás és azt nem értem csak hogy hogy szeretheti pár lány ha nézik a seggét, pláne azt nem értem hogy még direkt is csinálják..
2014. júl. 16. 01:57
12/17 A kérdező kommentje:
Igaz nem az az igazi hanem inkább olyan féltangásak de az igazi ia gyakori de akkor is undirító szerintem főleg hogy van aki még direkt el is húzza néha elöl.
2014. júl. 16. 01:59
13/17 anonim válasza:
Elől? Mármint direkt kivillantja a pi.áját??? o.o
15/17 anonim válasza:
Merre fele van ez a strand? :)
16/17 anonim válasza:
Csak azért kérdezem mert én is kipróbálnám strandon a tangát, de jobb lenne olyan helyen ahol van más is tangában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!