Miért zavar az egyeseket, ha valaki hamis cuccokat hord? De most olyanok válaszoljanak, akiknek ez tényleg szúrja a szemét.
Ne haragudj, hogy most olyan válaszol, akit ez nem zavar, de azért válaszolok, jó? :)
Azért zavar egyeseket, mert ha nem vagy márkás cuccokban, akkor egy senki vagy. Vagyis ha nincs márkás szemfestéked, meg márkás ruhád, akkor nincs pénzed, ergo szegény vagy. És az ilyen nagy p*csák nem szeretik, ha valakinek nincs pénze. Pláne, ha fiú, mert akkor nem tudja neki fizetni a pedikűrt, meg stb.
Nekem ez a véleményem. Rosszakarók, kíméljetek! Ne szóljátok le a válaszomat azért, mert ti mást gondoltok. Köszi.
Harmadik válaszolónak üzenem ( :D ) : Hogy én azt írtam le, amit egyesek gondolnak. Márpedig egyesek tényleg így gondolkodnak. De nem magamról beszéltem, ha végig olvastad, látod, hogy lep*csáztam őket. Magamról nem beszélnék így. :D
Első
Azert, mert a hamis cucc hamis emberre utal. Ugyan nem engedhet meg maganak ugynevezett markas cuccokat (nem mintha azok mindig tenyleg a magas minoseggel lennenek egyenloek), de probal ugy tenni. Na ez a gaz, amikor masnak mutatod magad mint ami valojaban vagy.
“We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.”
Szvsz szánalmas ember, aki nem képes elfogadni az életét és "többnek" akar látszani, mint ami. Ha valaki szükségét érzi, hogy "menő" cuccokban legyen, az biztos, hogy felületes, és külsőségekben gondolkodik - már ezt is undorító tulajdonságnak tartom, de az tényleg csak szánni való, ha veri a nyálát, hogy ő biza több és jobb, mert márkás cuccai vannak. Vagyis csak annak látszó valamije. :D
Az meg még buta is, aki megvesz egy gagyi táskát 10 ezerért, mert messziről hasonlít egy drága és márkás cuccra, mikor annyiért kaphat egy márkátlan, de minőségi darabot is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!