Csinos női esőkabátot hol lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
Gyakran elkap az eső mikor kerékpározok és ezért szeretnék egy kabátot ami nem olyan gagyi zsákszerű hanem azért van fazonja és amiben normálisan nézek ki véd valamennyire az esőtől miközben munkahelyre megyek.
A decathlonban láttam de az 10.000 Ft amit nagyon sokallok egy vékonyka kabátért.
2014. júl. 14. 14:02
1/3 anonim válasza:
Csak azért írok, mert engem is érdekel, ugyanis még nem találtam ilyet! :( Én kapucnisat keresek, ami ilyen trench coat fazonú, de nincs sehol..
2/3 anonim válasza:
Miért nem vezsel sima PVC esőkabátot? Sok bringást látok abban, én is azt szoktam felvenni. Itt a praktikum a lényeg nem a divat :)!De egy kis kreativitással virág vagy más mintával fel is dobhatod úgy tok muris :)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!