Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem jó rám egy melltartó...

Nem jó rám egy melltartó sem!? (lent)

Figyelt kérdés

Sosem találok normális melltartót, csak pánt nélkülit tudok hordani, a "rendes" melltartók közül egyik sem jó rám! Ránézésre oké, de ha felveszem a pólót is, akkor látszik, hogy nem... Hegyes benne a cicim és nem kerek!!!!! Lehet azért, mert a nem helyes melltartó hordása miatt nem annyira feszes a mellem?! Ha hordanám azt, amit nem rég vettem, "megszokná" a mellem és jó lenne az a melltartó? :) Vagy vágjak le belőle egy kicsit és varrjam meg? (kipróbáltam, hogy egy kicsit behajtok belőle, úgy jó lenne...

Mi a baj akkor? Mit csináljak? :( HELP! L/22

2014. júl. 14. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak keress tovább, vagy kérj a boltban profi segítséget. Én nem szabnék át melltartót, "megszokni" pedig biztos nem fogja a tested, ha valami nem jó rá. Rengeteg félét lehet manapság kapni, ha egy igazán jó boltba mész el (nem tudom, talán Triumph?), ott biztosan tudnak segíteni.
2014. júl. 14. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Szivacsosat használj.
2014. júl. 14. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg maga a mellformád nem annyira kerek, hanem inkább hegyes. Ezt melltartóval azonban jól lehet korrigálni, ha szeretnéd. nagyon fontos, hogy valóban helyes kör, illetve kosár méretet válassz, és egy vékonyabb szivacsos kiképzésű kosár valóban szép formát adhat.
2014. júl. 14. 12:29
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 A Takko-ban vettem. Igen, gondolkodom rajta, hogy elmegyek egy Triumph-ba, ahol csak találnak rám egy jót! :)
2014. júl. 14. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az a modellje a Triumphnak, ami még az én körteforma mellemből is szép kerek halmokat varázsol. Biztosan van mindegyik márkaboltjukban, de most hirtelen csak itt találtam meg.

2014. júl. 14. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
A mell felveszi a melltartó formáját, és nem fordítva. Olyat keress amiben kerek. Fel kell próbálni sokat, előbb-utóbb találni fogsz jót. A varrás nélküli, póló alá ajánlott melltartókban általában elég szép kerek a mell (amit korábban linkelt valaki az is ilyesmi). Arra figyelj hogy a méret jó legyen, középen feküdjön fel a merevítő, hátul vízszintes legyen a pánt, stb.
2014. júl. 14. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 igazából csak pólóban néz ki hülyén a mellem...

lehet szúrok be képet, hogy milyen az új melltartóban! (pólós képet, persze...)

2014. júl. 14. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Vásárláskor ha próbálsz, mindig fel kell venni a ruhát, és úgy megnézni.
2014. júl. 14. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha pánt nélküli, azok nekem is elállnak, pedig nincs nagy mellem. Válassz más fazont szerintm.
2014. júl. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!