Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetem melltartó nélkül? 16/L

Felvehetem melltartó nélkül? 16/L

Figyelt kérdés

[link]

Bármilyen melltartóval veszem föl az látszik, 16 éves vagyok pici feszes cicikel, fölvehetem a ruhát melltartó nélkül?

2014. júl. 10. 05:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó lenne látni, hogy ha előrehajolsz benne, akkor mennyire bukik előre a ruha.
2014. júl. 10. 05:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Hű kicsit merész ez a ruha egy 16 évesnek, szerintem... Amúgy meg nagyon szép. Úgy látom pánt nélküli melltartóval sem lenne jó. :/Szóval vedd fel nyugodtan melltartó nélkül, talán nem fog kilátszani semmi. :D
2014. júl. 10. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne vegyél alá melltartót. Nagyon szép ez ruha:)
2014. júl. 10. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen ruhám és nem lóg ki a melltartó. Nem lehet hogy rossz méretet hordasz és hátul felcsúszik a pánt?
2014. júl. 10. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkora a kivágása hogy mell alatt végződik, szóval nyilván kéne alá venni valamit, nem csak natúran felvenni, meg nem is sima melltartóval. Kivéve ha valami orgia partyra mész... akkor bugyi sem kell alá.

Mindenesetre egy kis sima fekete topot vegyél alá szerintem.

2014. júl. 10. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem venném fel a helyedben melltartó nélkül. Vannak direkt V nyakú melltartók , hogy ne látsszanak ki.

[link]

2014. júl. 10. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Sőt [link]
2014. júl. 10. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Atyaisten... ne haragudj, én biztosn prűd vagyok, de ez a ruha úgy néz ki, mint egy prostituált kislányjelmeze. Az szép lesz, ha ebben utcára mész, pláne melltartó nélkül. Igaza volt valakinek, bugyit se vegyél alá, hamar gazdag leszel...
2014. júl. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!