Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ötletek alkalmi ruhával...

Ötletek alkalmi ruhával kapcsolatban? Milyen irányban induljak el?

Figyelt kérdés
Esküvőre vagyok hivatalos augusztusban .Nagy a dilemma ,nincs ötletem milyen ruhát vásároljak . Sajnos nem vagyok vékony ,és magas sem (165 cm ) ,viszont dús keblekkel rendelkezem (90/D) fekete félhosszú haj ,napbarnított ,kreol bőr . . Javasolnátok valami ruhát alkalomra ? (Kosztüm ,nadrágkosztüm kizárva ) Valami nem túl konzervatív ,de nem is túl kihívó ruha érdekelne . Világos szín kizárva . Hasonló az alkatom : [link] 33/N

2014. júl. 14. 12:06
 1/8 anonim válasza:
46%

Valami elegánsabb nyári ruha:

[link]

Nem kell túlöltözni, ami esküvőkön voltam, mindenki hasonló ruhában volt, vagy koktél ruhát húzott.

De ezek sem rosszak:

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 14. 12:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ,nem rosszak köszi :-) ! Esetleg ötlet ,hogy Budapesten hol lehet ilyen/hasonló ruhákat kapni ?
2014. júl. 14. 12:18
 3/8 anonim válasza:

Ha alkalmibb kell, akkor a Dress-Box üzletek (Árkád, Alee, Köki, Westend)

Ha "sima" nyári ruha, akkor szinte bármelyik butik, vagy női divatáru bolt (Orsay, C&A, H&M, Bella Mode).

Én a két legtutibb nyári ruhámat, amiben esküvőre is szoktam járni a Tesco F&F-ben vettem és egy kínai áruházban, ilyen helyeken is körül lehet nézni. (Mindig kérdezik, hogy hol vettem, mert tök jól néz ki)

2014. júl. 14. 12:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi ! Igen ,inkább alkalmi kell ,amit máskor is felvehetek ,pl .amikor a lányomnak ünnepség van a suliban stb .
2014. júl. 14. 12:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Kislányomnak (9) valami ilyesmit gondoltam . : [link] Szerintetek szép ?
2014. júl. 14. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy inkább ez ? :) : [link]
2014. júl. 14. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kislánynak,a második ruha jobb!
2014. júl. 14. 16:23
 8/8 anonim válasza:

Mind a kettő szép, de a második csinosabb.

Amúgy valakinek nagyon nem jöttek be a ruha képeim, csak kár, hogy lepontozás helyett nem mutatott alternatívákat, hogy tanulhassak tőle :)

2014. júl. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!