Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, tudnátok normális...

Lányok, tudnátok normális lábujjközös papucsot ajánlani, linkelni egy fiúnak? Köszönöm.

Figyelt kérdés
Valami normálisat szeretnék, de az üzletekben csak idétlen rikító színű, meg ilyen pálmafás talpú idétlenségeket találtam. Nincsenek normális, szolidabb darabok?

2014. júl. 13. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem pasi létedre ne hordj lábujjközös papucsot. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, Deichmannban, Humanicban és társaiban tuti van valami elfogadhatóbb is.
2014. júl. 13. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Még a Renoban is vannak normálisabbak, de engem spec. kikészít, ha tangapapucsot látok pasikon...

2014. júl. 13. 15:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért elvárás, hogy a fiúknak nyáron is mindig "kötelező" a zárt cipő?
2014. júl. 13. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy a zárt cipő kötelező, de vannak normális papucsok meg viszonylag normális szandálok is. De a tangapapucs számomra nagyon visszataszító egy pasin.
2014. júl. 13. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert természetesen a szandál jobb :DDD úristen. a papucs strandra való, a szandál meg szörnyű. vegyél vékony vászon cipőt vagy valami nyári könnyű vékony cipőt.
2014. júl. 15. 15:15
 6/6 anonim válasza:

Nem tudom hány évesek szólnak hozzá de biztos nem fiatalok. A mai fiatalok hordanak ilyen papucsot, fiúk és lányok egyaránt. Ha megnézed a strandon vagy akár az utcán, a fiúk többségén ilyen van. A zárt papucs SZERINTEM inkább benti használatra van, gáznak tartom az olyat strandon. A szandál pedig egyenesen ciki akárhol hordja az ember. Az kisgyerekeknek való vagy ha idősebbek hordják azzal nincs bajom, de egy tizen-huszonévesen teljesen égő. Haladjunk a korral kérem szépen. Igeneis jól néz ki bárkin a "tangapapucs" és normálisabban barnul is az ember lába a napon sétálva, mint egy zárt, befülledős cipőben.

Pl. Allee-ban a földszinten az üzletek közt van egy Rider papucsos, ott vannak jó áron jó lábujjközös papucsok. Gumiból van a strandos használatú, gumi+textil az utcai.

2014. júl. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!