Lányok, tudnátok normális lábujjközös papucsot ajánlani, linkelni egy fiúnak? Köszönöm.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Még a Renoban is vannak normálisabbak, de engem spec. kikészít, ha tangapapucsot látok pasikon...
Nem tudom hány évesek szólnak hozzá de biztos nem fiatalok. A mai fiatalok hordanak ilyen papucsot, fiúk és lányok egyaránt. Ha megnézed a strandon vagy akár az utcán, a fiúk többségén ilyen van. A zárt papucs SZERINTEM inkább benti használatra van, gáznak tartom az olyat strandon. A szandál pedig egyenesen ciki akárhol hordja az ember. Az kisgyerekeknek való vagy ha idősebbek hordják azzal nincs bajom, de egy tizen-huszonévesen teljesen égő. Haladjunk a korral kérem szépen. Igeneis jól néz ki bárkin a "tangapapucs" és normálisabban barnul is az ember lába a napon sétálva, mint egy zárt, befülledős cipőben.
Pl. Allee-ban a földszinten az üzletek közt van egy Rider papucsos, ott vannak jó áron jó lábujjközös papucsok. Gumiból van a strandos használatú, gumi+textil az utcai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!