Budapesten melyik üzletben lehet kapni hosszú vagy félhosszú férfi szövetkabátot?
kb. ilyenre gondolok. netről nem szeretnék rendelni, mert ezt meg szeretném próbálni előtte
Szerintem kínaiban is vehetsz, de arra ne nagyon számíts, hogy a téli hidegben meleg lesz, az kb. 20-nál kezdődik!
Jobb kabátok:
[link] innen mazsolázgatnod kell
Ha nagyon hosszút szeretnél, akkor ilyen gótikus-metál ruházatot áruló boltokba érdemes benézned, ott szokott lenni, pl. itt is: [link]
Amúgy pedig ilyen kabátokat butikokban, kis ruhaboltokban találsz. Mikor én néztem magamnak jobb nőikabátot én is egy butikban találtam meg a nekem való fazont, pedig a plázákban tele vannak a boltok női ruhákkal. Még öltönyboltban járhatsz szerencsével.
Igazából sok ember van olyan cseles-bunkó, hogy ebay-ről rendel valami 3000-ért, és vaterán eladja 10-ért. Tessék, két perc alatt megtaláltam neked ezt a kabátot az ebay-en, 3ezer forint, és ingyenes a postaköltség.
Viszont mielőtt netről rendelsz, méricskéld le magad, vagy kérj meg egy hozzáértő nőt, hogy mérjen le, és akkor nem lesz az, hogy túl kicsi vagy túl nagy a kabát. Külföldön ugyanis mást jelent az S-M-L stb.
Itt még lehet nézelődni:
Amúgy a Zarában nagyon klassz kabátok szoktak lenni, de azok 30-nál kezdődnek, szóval gondolom, nem opció, ha a Vateráról se akarsz 10-ért rendelni.
L22
Jaaaajjj nem azért nem akart rendelni mert drága hanem mert fel akarja próbálni....
Kérdező: ahogy az egyes írja, nyáron nem nagyon fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!