Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a két fülbevaló...

Mihaly08 kérdése:

Szerintetek a két fülbevaló egy fülben milyen? (Bal fülben természetesen! )

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és úgy gondoltam kilövetem a bal fülemet, így is van benne már 1 fülbevaló, de megtetszett egymás felett a kettő fülbevaló. Láttam pár ismerősömön is és gondolkoztam, hogy kilövessem-e én is.

Itt egy kép:

[link]

Valami ilyesmire gondoltam én is.

2014. júl. 12. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
ez nagyon csúnya
2014. júl. 12. 01:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, ha kisebb lenne :)
2014. júl. 12. 02:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem borzasztó ronda, számomra nagyon taszító..még, ha pl kis fekete pötty lenne benne, oké, de ezek a csillogó nagy bogyók undorítóak.
2014. júl. 12. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Két pici ezüstkarika vagy fekete bogyó okés.. de nem ilyen bazi nagy nőies kövek.
2014. júl. 12. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Neee
2014. júl. 12. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezekből a köves vackokból még egy is ronda. Ha normális fülbevalók kerülnek a lukakba akkor nyugodtan, így inkább ne.
2014. júl. 12. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért természetes hogy bal fülben, nem mindegy? :D Amúgy szerintem ronda, ha kisebb akkor még elmegy. Vagy legalább ne legyen csillogós.
2014. júl. 20. 20:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem az ilyen csillogósat... 1 lyuk már van a bal fülemben, abban most egy kicsi fekete van. Az ilyen csillogós nagyon nem tetszik nekem sem. A két karika viszont egészen tetszik. Arról vélemény ?
2014. júl. 22. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!