A H&M mióta árul kínai cuccot?
bocsi ha hülye kérdés, de a pofám leszakad...
nagy H&M márka és pl: begyulladt a fülem a fülbevalótól amit ott vettem... meg néhány dolog elég drága..
nekem nem mindegyiktől gyuladt be, csak picit meglepett..
a Claire"s-ből én nem szeretek vásárólni, egy hajpánt kb. pár hetet bírt ki és eltört az se volt olcsó pedig..
mindegy azért köszi a válaszokat
Attól, hogy valami Kínában készül, még nem gagyi. Vannak olyan cégek, akik odaviszik az anyagot, megvarratják/összerakatják és visszahozzák, mert így is olcsóbban jönnek ki. Azért, mert a kínai munkaerő sokkal olcsóbb, teljesen mások az emberek, más a mentalitásuk.
Az én fülem valamelyik bizsutól begyullad, valamelyiktől nem. A kedvenc Tally Weiljs fülbevalóm pl. kívülről összefogja a fülem feketére, de nem gyullad be tőle. Egy másikat, már nem tudom honnan van, veszem ki a nap közepén, mert elviselhetetlen.
Én egyszer voltam a H&M-ben, hát borzalmas.
Tudom, h mindenki oda van érte, de a fiúknak sem tetszenek azoka cuccok, apa szerint olyanok a felsők, mintha ki lennének hipózva meg nyúlva, a ruhák mint az otthonkák, rá adásul nagyon drágák, a fiú haverjaim akik már jártak ott, szintén elcsodálkoztak, h milyen gagyik a ruhák ott.
Akkor már inkább ebay!
Nem akarok vitazni, en szeretem a H&M-et, de bevallom, hogy tenyleg nagyon ki kell fogni, hogy valami arravalot talalj.
En legalabb 50x megfordultam ott, de egyetlen szoknyat talaltam csak.
Amugy meg nem attol gyullad be a fuled, hogz kinais vagy sem, hanem attol, hogy olyan anyagokat tartalmaz, amit a te fuled pont nem bir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!