Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek szép ez a nyaklánc?

Szerintetek szép ez a nyaklánc?

Figyelt kérdés

Akarok venni valami jó kis férfi nyakláncot magamnak. Dögcédula szerintetek szép? Rágravíroztatnám a nevem meg a többit. Melyik a szebb?

ez:

[link]

vagy ez:

[link]

2014. júl. 11. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2. nekem jobban tetszik
2014. júl. 11. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a második a jobb
2014. júl. 11. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a 2. tetszik jobban, az első egyhangú, nem feltűnő :)
2014. júl. 11. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Háát, szerintem gáz.
2014. júl. 11. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik:D
2014. júl. 11. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

És mész is vele valahová szolgálni a hazádat? Vagy tulajdonképpen miért is kell neked egy dögcédula? Nem égő egy kicsit úgy viselni, hogy közöd sem volt soha egy percig sem a katonasághoz? Szerintem legalábbis az... körberöhögném azt a srácot aki úgy visel dögcédulát, hogy boltban vette, mert azt hiszi ez menő...

24/n

2014. júl. 11. 17:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor miert arulnak? Ha nem azert hogy hordjad? Ennyibol mar horgaszbotom se lehet ha nem horgaszok? Azt hiszed hogy csak katonaknak lehet ilyen? Hat mert akkor kiabranditalak, sok embernek volt regen is.
2014. júl. 11. 18:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Vagy minek hord minden 2. Magát menőnek képzelő fiú keresztet??? Gondolom azert mert hívők... Ja biztos..
2014. júl. 11. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Sikerült pontosan megválaszolnod az én kérdésemet, gratulálok! Állj be a sorba és viselj te is "keresztet", ahogy az általad példának felhozott észlények. Über unintelligens egyed vagy.
2014. júl. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!