Hol lehet kapni ilyesmi, szép kidolgozású goth rózsafüzért?
1. veszel egy keresztet bizsuboltban/sharkban/darkshopban/bőregéren weben/vaterán/teszveszen/ékszerésznél/kulcstartónak (árulnak ilyen fekete/fém goth kinézetű ekreszteket kulcstartókéne 400 ft-ért iylen butikokban sok helyen), elmész egy gyöngyös boltba, veszel egy csomag neked tetsző színű ilyen kőszerű gyöngyöt, és megfűzöd. SZerintem a gyöngyök kijnönek kb max 500 ft-ból
2. rendelsz vmi ilyesmi láncot vaterán/teszveszen/veszel bizsu/ékszerboltban és ráraksz egy neked tetsző keresztet,v agy ha tetszik valamelyik, szimplán emgveszed. de biztos vagyok benne h ebayen is lehet rendelni vagy estyn. [link]
De remélem tudod, hogy elég nagy illetlenség ilyesmit nyakban viselni
Igen, tudom hogy csúnya dolog ilyet hordani. Azért kell pont, hogy egy kis öniróniát csempésszek az összképbe mint gyakorló ateista.
Egyébként ha már blaszfémia, a goth dalszövegekben/színpadi produkciókban se kell sokat kersegélni ha ilyet, vagy csúnyábbat akarsz látni...
Én is ateista vagyok, de én nem szeretek másokat megbántani a vallásos érzéseikben (persze ameddig ők nem akarnak megbántani engem a nem vallásos érzéseimben) :D De rendben, csak szóltam, mert sajnos sokan vannak akik ezzel nincsenek tisztában (pl. diszkós népek műanyag rózsafüzérekkel...)
Egyébként a színpadi produkció/dalszöveg az más, hiszen azzal nem szembesül, aki nem kíváncsi rá, a nyakban hordott rózsafüzérrel meg igen:)
Am remélem segítettem a lánccal kapcsolatban, sok sikert a beszerzéséhez.
Ha olyan közegben hordom ahol megszokott hogy üvölt példának okáért a Christian Death, szerintem senki nem ezen fog kiakadni, általában azért vannak ott mert pont ilyesmire kíváncsiak.
Köszönöm a segítséged, egyéb ötleteket még várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!