Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni ilyesmi, szép...

Hol lehet kapni ilyesmi, szép kidolgozású goth rózsafüzért?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok:

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 5. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. veszel egy keresztet bizsuboltban/sharkban/darkshopban/bőregéren weben/vaterán/teszveszen/ékszerésznél/kulcstartónak (árulnak ilyen fekete/fém goth kinézetű ekreszteket kulcstartókéne 400 ft-ért iylen butikokban sok helyen), elmész egy gyöngyös boltba, veszel egy csomag neked tetsző színű ilyen kőszerű gyöngyöt, és megfűzöd. SZerintem a gyöngyök kijnönek kb max 500 ft-ból

2. rendelsz vmi ilyesmi láncot vaterán/teszveszen/veszel bizsu/ékszerboltban és ráraksz egy neked tetsző keresztet,v agy ha tetszik valamelyik, szimplán emgveszed. de biztos vagyok benne h ebayen is lehet rendelni vagy estyn. [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De remélem tudod, hogy elég nagy illetlenség ilyesmit nyakban viselni

2010. aug. 5. 14:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy csúnya dolog ilyet hordani. Azért kell pont, hogy egy kis öniróniát csempésszek az összképbe mint gyakorló ateista.

Egyébként ha már blaszfémia, a goth dalszövegekben/színpadi produkciókban se kell sokat kersegélni ha ilyet, vagy csúnyábbat akarsz látni...

2010. aug. 5. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is ateista vagyok, de én nem szeretek másokat megbántani a vallásos érzéseikben (persze ameddig ők nem akarnak megbántani engem a nem vallásos érzéseimben) :D De rendben, csak szóltam, mert sajnos sokan vannak akik ezzel nincsenek tisztában (pl. diszkós népek műanyag rózsafüzérekkel...)

Egyébként a színpadi produkció/dalszöveg az más, hiszen azzal nem szembesül, aki nem kíváncsi rá, a nyakban hordott rózsafüzérrel meg igen:)

Am remélem segítettem a lánccal kapcsolatban, sok sikert a beszerzéséhez.

2010. aug. 5. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Ha olyan közegben hordom ahol megszokott hogy üvölt példának okáért a Christian Death, szerintem senki nem ezen fog kiakadni, általában azért vannak ott mert pont ilyesmire kíváncsiak.

Köszönöm a segítséged, egyéb ötleteket még várok.

2010. aug. 5. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért. De ha valaki ateista az ugye nem hisz Istenben. Én olyan családban nőttem fel ahol hiszek-hiszünk. Keresztény vagyok. Az gond ha én fölveszek ilyet?
2010. aug. 7. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha téged, a családodat, a többi vallásos ismerősödet nem zavarja, akkor nem gond. Alapvetően azért illetlenség, mert ez egy vallásos tárgy, és megvan a maga használati módja, ami konkrétan nem ez, így a legtöbb vallásos ember nem nézi jó szemmel. Bár azt hiszem, csak a katolikusoknál van rózsafüzér, de nem biztos.
2010. aug. 7. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi!
2010. aug. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!