Srácok szerintetek mi a legszexibb/legvonzóbb ruha amit egy nő viselhet? (nem fehérnemű! )
Figyelt kérdés
úgy értem, sok nő szerint a férfiak öltönyben a legvonzóbbak. a nőknél is van ilyen ruha?2014. júl. 10. 17:47
11/17 anonim válasza:
A legszexibb/legvonzóbb számomra egyértelműen a hasközépig felhúzott szövet-vagy bársonynadrág + ing v. fehér blúz kombináció. Persze csak akkor, ha már van egy kis pocakja is a hölgynek, s ez a nadrág alatt szépen kidomborodik. :) Ennél szexibb dolog szerintem nincs is a Földön. *_*
13/17 anonim válasza:
14/17 The answer válasza:
Blézer midi szoknyával vagy nadrággal (nadrágkosztüm). És a piros gyapjú(szövet) kabát télen, hihetetlen hatása van télen a szürke időben, sok szürke stílustalan ember között. Mindig megfordulok az ilyen hölgyek után.
15/17 The answer válasza:
13-as válaszolóval egyetértek. :)
16/17 The answer válasza:
És a kérdés nem ez, de azért leírom azt is, mi taszít a legjobban: rockos stílus, punk stílus, fiús stílus, és le az összes cicanadrággal!! - ja bocsánat LEGGING, ugye így mondják a mai fiatalok? Amerikanizáció... sic transit gloria mundi. Sajnos akadt aki megtanította mi ez a szörnyűség ruhadarab. Borzalmas mikor erre még ráhúznak egy miniszoknyát vagy forrónadrágot és azt hiszik milyen csinosak. Hát BORZALMAS!
17/17 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
koszi az eddigi valaszokat:)
csak nem ertem, miert van ott baj, ha ez a kerdes felmerul? nem tudhatom a valaszt?"
Def: ha tudni szeretném milyen ruha a legvonzóbb az ellenkező nemn számára, akkor megfigyelem a velem azonos nemű egyedek mely ruhái keltik annak érdeklődését leginkább fel.
-és mint ahogy említettem, a tinik/20asok a legnagyobb divatmájerek, az idősebb korosztály picit később fogadja be az újabb trendet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!