Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki jart mar az asia centerben...

Ki jart mar az asia centerben pesten?

Figyelt kérdés
Tobb embertol hallottam hogy nem rossz. Mire lehet ott szamitani? Milyen uzletek vannak? Milyen arban? Es a minoseg milyen a ruhaknak? Ez rendes bevasarlo kozpont? Koszonom
2014. júl. 10. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Két nagy épület sok-sok kínai üzlettel. Vannak jó dolgok, és nagyon gagyik is. El kell menni, és megnézni, aztán eldöntöd, hogy mennyire tetszett. Én szeretem, csak nagyon kiesik az útvonalaimból.
2014. júl. 10. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szar, mert kint van a p.csába. Amúgy olyan, mint egy bazinagy kínai, de nem csak ruhák vannak. Az, hogy kínai, le is írja a ruhák minőségét. Lógó cérnák, sz.r vékony anyagok, amik messze nem érnek több ezret.

Kétszer voltam itt, de soha többet nem megyek. Ócska minőség. Sokkal jobban jársz, ha árucserekor elmész a Mechwart téri Maggie's turiba, ott szinte használatlan ruhákat vehetsz 1000 alatt, és nem ilyen ócska kínai minőséget, hanem olasz, spanyol, usa, stb. márkákat.

2014. júl. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!