Ha kb.87 cm 15 hós babám, hányas overált vegyek neki? A sárkány centerben (Pesten) tényleg jók vannak és olcsó?
Mi is a Sárkány centerben vettük, 3800 Ft-ért. Kétrészes, de nagyon sok egybe overált is láttunk. Mi elég sokat megyünk autóval, ezért akartam kétrészest, ebből könnyebb levetkőztetni, csak lekapom róla autóban a kabátot.
Mi felpróbáltuk rá a kabit, a nacit pedig hozzámértük kisfiamhoz. Ráadásul olyan a kabát és a nadrág is, hogy felhajtható a lábszára és az ujja, illetve a nadrágon több gomb is van, így azt is lehet állítani. Vízhatlan, nagyon meleg, és a kapucnit le lehet cipzározni. A többi fajta is 3500-4000 Ft körül volt. A miénk ilyen: [link]
Ebbee méretileg 86 van írva, de bőven jó lesz neki még tél végén is, most felhajtva hordja. Tesco-s rucikból is 86-osokat hord most.
Saját tapasztalatból írom, hogy nem csak a magassága számít, hanem a felső és alsó test aránya. Nálunk a kisebbik gyereknek a felső teste már 8 hónaposan akkora volt, mint a nagynak 2.5 évesen, pedig ő sem kicsi. Nálunk a 85 cms gyerek pl 98as bodykat hord.
Úgyhogy nagyon meg kell nézni, hogy milyen az overall! Lehet, hogy jó a 92, de lehet hogy nem. Én mindig centivel megyek vásárolni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Ma el is mentem a sárkányba 3800-ért vettem két részest barna/krém színűt,felhajtható a szára és az ujja,nagyon édes.Olyasmi mint a képen van csak a naci nem gombos,hanem csatos és helikopter van rajta.
Még egyszer köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!