Én nem annyira szeretem a rózsaszint, de ez tetszik!
15L
2014. júl. 9. 23:42
2/10 anonim válasza:
a kis kabátka nélkül szép, az nagyon függönyös!
2014. júl. 9. 23:43
3/10 Zsófi 11 válasza:
Szerintem nagyon szép!:) Egy kicsit közelebbről érdekes az összeállítás de nekem eléggé tetszik!:)
2014. júl. 9. 23:45
4/10 anonim válasza:
jesszus először néztem hova lett a lábad :)
Esküvőre szerintem ne. Nem szép, nem csúnya, de nem elég ünnepélyes. Ilyet egy strandra vagy egy kis sétára ajánlanék, de nem egy egész esküvőre.
2014. júl. 9. 23:47
5/10 anonim válasza:
utolsonak igaza van
2014. júl. 10. 00:10
6/10 anonim válasza:
Szerintem pont egy esküvőre való. Nekem tetszik a ruha, ez a kedvenc színem. Arról a kabátkáról nem nagyon tudok dönteni, egyszer tetszik, egyszer pedig egy abrosz jut róla eszembe, bár biztosan az is jól jön. Nincs vele baj. Akik előttem írták, hogy strandra meg sétálni, lehet, hogy én lakom rossz helyen, de szerintem ez oda pont, hogy túl sok lenne. Akkor mi való egy esküvőre, kérdem én. Én nem igen láttam még utcán hasonlót, de már nappal, étteremben is szólták meg egy ismerősömet koktélruhában, hogy hova öltözött így ki. Pedig nem egy kis, eldugott faluban lakom, hanem egy jóindulattal nagy, átlagos városban.
2014. júl. 10. 01:48
7/10 anonim válasza:
Mármint a kabátka jön jól, nem az abrosz:)
2014. júl. 10. 01:49
8/10 anonim válasza:
A ruha nem rossz, de azt a valamit fel ne vedd hozzá. :D Nem tudom ki rakta ezt így össze, de csipkép csipkére...?
A szín az ízlés kérdése, én nem venném fel, mert utálom a rózsaszínt, de ha neked jól áll és szereted, nincs gond, csak a kiegészítőkre ügyelj, hogy ne legyen túl negédes az összhatás.
Esküvőre viszont nem biztos, hogy a legjobb. Egy egyszerű kis kerti lagzira még oké, de elegánsabb helyre már kevés. Meg alapvetően nekem túl rövidnek tűnik, pláne ekkora dekoltázzsal már túl sok bőrt mutat.
2014. júl. 10. 09:34
9/10 anonim válasza:
A ruha nem rossz, csak az anyag minősége ránézésre nem a legjobb, olcsó kínai hatást kelt. De vendégként végül is elfogadható. A kabátka viszont tényleg felejtős.
2014. júl. 10. 13:58
10/10 anonim válasza:
Nagyon szép úgy, ahogy van és pont illik esküvőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!