Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tetszik ez a H&M-es...

Hogy tetszik ez a H&M-es ruha? Hova lehetne felvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 7. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik :) csak nem szeretem a sárgát... :/

egyébként bárhova fel lehet venni, ez egy egyszerű nyári ruha.

2014. júl. 7. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Nekem tetszik a fazonja, viszont a sárgának a színe nem. A virágmintás tetszik.

Hétköznapokra simán hordható, elegáns helyekre/eseményekre viszont nemigazán, mert olyan kis vidám, egyszerű.

Az anyagösszetétele az ami borzalmas. Nyári ruha 97%-a poliészter? Hmmm... Kár érte...

2014. júl. 7. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:

A fazona tetszik, a sárga színt, viszont nem szeretem, úgyhogy emiatt nem venném fel. Ha más színű lenne igen. :)

Hát nem nagyon látom, hogy milyen anyagból van, márpedig az is számít, ha azt akarod eldönteni, hogy hova vedd fel. De amúgy megfelelő kiegészítőkkel felveheted akár esküvőre, de utcára is! ;)

2014. júl. 7. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Oh, bocs most látom, hogy ott van az anyaga is.:D Hát igen, akkor inkább utcára.
2014. júl. 7. 21:28
 5/9 anonim válasza:
A színén kívül nekem nagyon tetszik. De ha jól áll a sárga akkor ne az számítson hogy másnak nem tetszik a szín :)
2014. júl. 7. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Láttam a boltban, nekem nem tetszett, nem ízléses ez a túl sárga. De amúgy ilyen tengerparti séta, meg fagyi a barátnőkkel, teljesen csinos.
2014. júl. 7. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, még a színe is:D
2014. júl. 7. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Én konkrétan szerelmes vagyok belé :D Megláttam a boltban, nagyon tetszett, de amikor pár nap múlva visszamentem megvenni, már egy sem volt belőle.
2014. júl. 8. 19:21
 9/9 A kérdező kommentje:
En tegnap este voltam megvenni, es mit mondjak ez volt az utolso darab(szerencsere pont a meretem volt). Viragmintasbol meg rengeteg volt, de a sargabol mar nem.
2014. júl. 9. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!