Fiúk, nektek tetszik, ha egy lány így öltözik?
Figyelt kérdés
Vettem pár ilyen stílusú pólót nyárra. Arra mindig figyelek, hogy ne legyen kinn az egész hasam, de mostanában elgondolkoztam, hogy talán mégis visszafogottabban kellene öltöznöm, pl:
Ti mit gondoltok?
18/L
2014. ápr. 13. 16:40
2/13 anonim válasza:
Az első két ruha nekem tetszik, a második kettő nagyon gáz.
3/13 anonim válasza:
Fiatal vagy, nem kell túl konzervatívan öltözködnöd, de mégis legyél diszkrét. Nyugodtan felvehetsz haspólót, 18 évesen szerintem elég feszes hozzá a hasad meg a bőröd, hogy "mutogathasd" nyáron.
4/13 anonim válasza:
nekem egyik se tetszik és a visszafogott nem feltétlenül jelenti az általad linkelteket
a 4. pl nagyon gáz és a 3. se sokkal jobb
5/13 anonim válasza:
1-2 nagyon tetszik, a 3-4 nagyon nem. Öltözködj úgy, ahogyan az első két linken van, szerintem így csinos leszel.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszenek ezek a crop topok, de a szoknya az jó. Egy hosszabb felsővel felvenném :)
7/13 anonim válasza:
Húha, lehet hogy nagyon öreg vagyok de nekem tetszik a 3-4 (4-es cipőt leszámítva). Ellenben ezek a rövid pólók (1-2) a derékig érő szoknyával nem (tudom hogy ez most a divat, de akkor se tetszik).
8/13 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felvehetsz croptopot (feltéve hogy nem rövidebb mint a képeken) de nincs semmi baj a másik két képen lévő cuccokkal sem (habár én elfogult vagyok, imádom Keira Knightleyt).
am lány vagyok, tudom hogy fiúk véleményét kérted, bocsi :)
9/13 anonim válasza:
Semmi gond a hasmutogatós pólókkal, viszont a tüdőgatya, tüdőszoknya irtó ronda.
10/13 A kérdező kommentje:
Hm, én is imádom Keira Knightley-t :D
2014. ápr. 13. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!