Miért ciki a zokni+szandál?
Figyelt kérdés
És a sima szandál+mezitláb is ciki?2014. júl. 8. 18:37
1/7 anonim válasza:
A szandált zokni nélkül kéne hordani, szóval a szandál+mezítláb nem ciki.
2/7 A kérdező kommentje:
csak akkor meg a lábam szedi fel az utca mocskát...
2014. júl. 8. 18:59
3/7 anonim válasza:
Zokni szandálnak nincs értelme és hülyén is néz ki. Ha fázik a lábad vegyél fel cipőt, ha nem akkor szandált zokni nélkül. Ha piszkos a lábad akkor mosd meg.
4/7 anonim válasza:
És akkor mi van, hogy ha felszedi? Gondolom van lehetőséged mosakodni...
5/7 anonim válasza:
Én egész nyáron saruban járok, mégsem lesz soha retkes a lábam... A zokni szandál meg übergáz, nyomin néz ki és semmi értelme sincs.
6/7 anonim válasza:
Nekünk lányoknak is koszos lesz a lábunk a szandálban, de attól még mezítláb hordjuk. Akit zavar, az balerinát vagy cipőt vesz fel, de úgy látom, hogy ez csak a férfiaknak okoz problémát. Szandált szoktam látni zoknival, de papucsot nem pedig abban is koszos lehet. Valamint ott van a már emlegetett időjárás, hidegben cipő kell zoknival, melegben mondjuk szandál zokni nélkül mert zoknival ugyanúgy meleg van. Nem? Bár én nyáron is szoktam zárt cipőt venni, a lábamon valahogy nem "érzem" a hőséget.
7/7 anonim válasza:
Ha fázik a lába, egyértelmű hogy nem szandált fog felvenni. Viszont ha a cipő túl meleg akkor szandált venne fel. A zoknin átfúj a szél, egy vékony zokni nem melegít semmit. Nem azért vesz fel az ember zoknit, mert fázik a lába, hanem hogy ne darálja le az izzadt cipő a lábát, illetve hogy ne tocsogjon a vízben, mert a zokni megfogja a nedvességet és a por sem ragad a lábára. Elég sok előnye lenne, és kényelmesebb is lenne zoknival a szandál, de a divat nem a logikára alapszik. Hogy mért, azt én sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!