Mi a baj a szandál+zoknival?
"Személy szerint nem igazán érdekel más csupasz lábfeje és redvás körmei"
És a zoknija érdekel? Vagy a másik keze? esetleg a feje nem tetszik? Személy szerint nekem tök mindegy, hogy ki mit hord, de ha az esztétikai szempontokat nézem, akkor egy helyes srác, ápolt lábakkal jobban néz ki zokni nélkül egy szandálban, mint zoknival.
"Egyszerüen h.lyén néz ki.... legfeljebb a kisgyerekek vagy az öregek hordanak zoknit szandihoz."
Komolyan felépített érvrendszer. Szerintem a nyakkendő is "hülyén néz ki".
Nem esztétikus.
Most valami atomfizikai alátámasztást vártál? Mert olyar nem fogsz kapni.
Az meg régen rossz ha valakinek "redvás a körme". Kavics meg még soha nem karcolt meg.
Most már az a legnagyobb baj vele, hogy mindennap ez a téma itt a gyakorin. Használd a keresőt, már ezren megkérdezték...
Egyébként pedig csak rá kell nézni, nevetséges.
Mert ha fázik a lába vegyen zárt cipőt, ha nem fázik akkor meg minek a zokni?
Egyik tanárom gimnáziumban télre vitt magával váltó szandált, amit zoknival vett fel. Mókás volt. Ha minden áron ragaszkodik a zoknihoz, vegyen zárt cipőt.
Ha az a baja, hogy fázik, ha az a baja, hogy csúszkál benne a lába, ha az a baja, hogy rondák a lábujjai, akkor miért nem vesz fel zárt cipőt???????
Ha meg egyik sem ezek közül, akkor a szandálnak mezítláb van értelme. Arra való, hogy meztelenül legyen benne a lábad.
Egyébként tényleg bután is néz ki zoknival. De felőlem mindenki olyan idétlenül öltözik, ahogy akar, nem az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!