Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a baj a szandál+zoknival?

Ottoman50 kérdése:

Mi a baj a szandál+zoknival?

Figyelt kérdés
Sokan gáznak tartják, de azon kívül, hogy "mert gáz" még semmi elfogadható indokot nem hallottam. Személy szerint nem igazán érdekel más csupasz lábfeje és redvás körmei, valamint éles kavics okozta sérülésektől is megvédhet. Persze nem térdzoknira gondolok, de egy igényes boka(titok)zokni nem értem miért ekkora "gáz".

2014. júl. 6. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Személy szerint nem igazán érdekel más csupasz lábfeje és redvás körmei"

És a zoknija érdekel? Vagy a másik keze? esetleg a feje nem tetszik? Személy szerint nekem tök mindegy, hogy ki mit hord, de ha az esztétikai szempontokat nézem, akkor egy helyes srác, ápolt lábakkal jobban néz ki zokni nélkül egy szandálban, mint zoknival.

2014. júl. 6. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Az a baj vele hogy örülten szexi.... Egyszerüen h.lyén néz ki.... legfeljebb a kisgyerekek vagy az öregek hordanak zoknit szandihoz.
2014. júl. 6. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:

"Egyszerüen h.lyén néz ki.... legfeljebb a kisgyerekek vagy az öregek hordanak zoknit szandihoz."

Komolyan felépített érvrendszer. Szerintem a nyakkendő is "hülyén néz ki".

2014. júl. 6. 16:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem esztétikus.

Most valami atomfizikai alátámasztást vártál? Mert olyar nem fogsz kapni.

Az meg régen rossz ha valakinek "redvás a körme". Kavics meg még soha nem karcolt meg.

2014. júl. 6. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Most már az a legnagyobb baj vele, hogy mindennap ez a téma itt a gyakorin. Használd a keresőt, már ezren megkérdezték...

Egyébként pedig csak rá kell nézni, nevetséges.

2014. júl. 6. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Mert ha fázik a lába vegyen zárt cipőt, ha nem fázik akkor meg minek a zokni?

Egyik tanárom gimnáziumban télre vitt magával váltó szandált, amit zoknival vett fel. Mókás volt. Ha minden áron ragaszkodik a zoknihoz, vegyen zárt cipőt.

2014. júl. 7. 00:10
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem zavar a zokni-szandál kombó és a csupasz lábak redvás körmökkel sem. Nyilván az utóbbi nem a legszebb látvány. Előfordul, hogy megnézek másokat és az is, hogy magamban "kibeszélem", de nem foglalkozok vele jobban, nem nevetem ki vagy ilyesmi. Tehát zavarni nem zavar, de azt nem értem, hogy ha rossz az idő, akkor nem szandált húz az ember, hanem cipőt, amiben már nem fázik. Mikor jó idő van, akkor mondjuk szandált vagy éppen papucsot húz, amiben nem rohad le a lába a melegben, de ha felvesz egy zoknit akkor még melegebb lesz....én ezt nem nem értem...
2014. júl. 7. 00:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Ebben az a legszebb, ha valamelyik "divatguru" azt mondja, hogy mától ez divat, akkor elég sokan felveszik majd utána.:-)
2014. júl. 7. 06:27
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Ha az a baja, hogy fázik, ha az a baja, hogy csúszkál benne a lába, ha az a baja, hogy rondák a lábujjai, akkor miért nem vesz fel zárt cipőt???????

Ha meg egyik sem ezek közül, akkor a szandálnak mezítláb van értelme. Arra való, hogy meztelenül legyen benne a lábad.

Egyébként tényleg bután is néz ki zoknival. De felőlem mindenki olyan idétlenül öltözik, ahogy akar, nem az én bajom.

2014. júl. 7. 18:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Mennyi troll már megint. Az egyetlen értelmes érv, hogy valamikor egy divatguru ezt mondta, és azóta mindenki ugyanazt fújja. Persze értelmes indok nélkül. Baromság. Mezítláb járkálni igénytelenség, az utca nem strand. Amúgy is senkinek semmi köze hozzá.
2014. júl. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!