Ottoman50 kérdése:
Mi a baj a szandál+zoknival?
Figyelt kérdés
Sokan gáznak tartják, de azon kívül, hogy "mert gáz" még semmi elfogadható indokot nem hallottam. Személy szerint nem igazán érdekel más csupasz lábfeje és redvás körmei, valamint éles kavics okozta sérülésektől is megvédhet. Persze nem térdzoknira gondolok, de egy igényes boka(titok)zokni nem értem miért ekkora "gáz".2014. júl. 6. 16:06
11/13 anonim válasza:
"Mezítláb járkálni igénytelenség, az utca nem strand. "
Hát ez az érvelés még színvonalasabb. Szerintem mezítláb járni sem igénytelenség, szandálban meg végképp nem.
12/13 anonim válasza:
"Amúgy is senkinek semmi köze hozzá" Akkor mit pattogsz?
" Mennyi troll már megint." te sem vagy különb.....
13/13 anonim válasza:
Szerintem bizonyos körülmények között egész jó párosítás (a két véglet a felnőttfilmek schoolgirl kategóriája, a másik a városban túraszandálos 21 éves, hmmm. szerencsétlen. Mittomén, senkit nem akarok megbántani, de mondjuk egy cserkésztábor felügyelőnőt tudok így elképzelni, vagy egy nyugdíjas bácsit. A kisbabák kérdése más, ők cukik.
Harisnyával sokkal jobb. A legjobb persze mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!