Milyen bikinit vegyek? Hogyan?
Sziasztok! Az a problémám hogy C85ös a melltartó kosaram, és a new yorkerben meg h&mben néztem fürdőruhákat, nagyon tetszenek de a legnagyobb méret az L és alul kicsit kilóg mindegyikből a mellem, de épp hogy nem illeszkedik alulra és nagyon zavar.. és sok üzletben már nagyon durván drága, vagy nem tetszik :/ Mit tegyek? Elvagyok keseredve hogy nem tudok venni bikinit.. ötletek?
17L
tökre irigy vagyok a kismellű bnőimre nekik az összes szinte jól áll :( meg ami illeszkedett úgy felnyomta a mellem, mintha szilikon lenne..
" alul kicsit kilóg mindegyikből a mellem"
Mi ebben a probléma? /F :D
hehe:D nekem 75C én NewYorkerbe ugyanez volt a gondom:D
Szerencsére Balaton parton lakok, így rengeteg fürdőruha bolt van :D
A legolcsóbbak, azok amik nem tartanak nem érnek semmit hiába 2000Ft...
Én 9000-t találtam olyat ami jó lett...
szivacsos, nekem is kicsit felnyomja a mellem, de szerencsére pont olyan a méretezése, hogy kicsit nagyobb így normálisan néz ki :D
"tökre irigy vagyok a kismellű bnőimre nekik az összes szinte jól áll "
Hát, én meg pont hogy saját magamra nem találok normális bikinit, mert mindegyik nagy, be lehet látni. :(
Bocsi, hogy a kérdésre nem tudtam válaszolni.
Decathlonban tényleg jók vannak.
Origami bikinit is érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!