Felvegyek ilyen szoknyát buliba?
Figyelt kérdés
Alávennék egy fekete rövidnadrágot, hogy ha esetlen felcsúszik vagy valami. És harisnyával vagy anélkül vegyem fel?
16L
2014. júl. 7. 16:00
2/12 anonim válasza:
Persze. Szerintem fekete 10-15 denes harisnyával jól nézne ki :)
3/12 A kérdező kommentje:
és ugyan olyan felsővel jó, mint ami a csajon van? csak nekem a felső szürke:)
2014. júl. 7. 16:08
4/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd fel, nagyon csini:)
Én egy egyszínű felsőt és színes kiegészítőket meg fekete cipőt vennék fel hozzá.
Harisnya szerintem nem muszáj, ha veszel alá rövidgatyát, ez időjárás függő.
5/12 A kérdező kommentje:
Kertes házba leszünk szóval ha kijárkálunk este tuti nem lesz meleg:) a rövidnadrág csak elővigyázatosságból:)
köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 7. 16:39
6/12 anonim válasza:
Rövidnadrág helyett inkább francia bugyit..
7/12 A kérdező kommentje:
mondjuk az serossz ötlet:)
de rövidnadrágból, se farmert gondoltam, hanem ilyen nagyon rövid sztreccs nadrágot, igazából olyan, mint a francia bugyi:D
2014. júl. 7. 18:33
8/12 anonim válasza:
2#-es vagyok.
Szerintem is jó hozzá ez a felső. A harisnya valóban nem muszáj, de egy női láb harisnyában klasszisokkal szebb :)
9/12 A kérdező kommentje:
nagyon fehér a lábam igazából azért venném fel:) az alakjával nincs baj csak azzal hogy fehér:D
2014. júl. 7. 19:55
10/12 anonim válasza:
én francia bugyit vettem egy hasonló szoknya alá csak az fehér volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!