1/7 anonim válasza:
Szerintem szép, viszont a hosszát tekintve inkább felső, mint ruha...
2/7 anonim válasza:
:D
Épp azt akartam kérdezni, hogy ugye ez egy kislányé, ezzel a hosszal, mert felnőtt nőnek kivillan belőle az izéje..
3/7 A kérdező kommentje:
nekem combközépig ér
2014. júl. 4. 23:54
4/7 anonim válasza:
Nem túl nagy a dekoltázsa? Nem látszik ki belőle mindened? :/ Szerintem küldj egy olyan képet, amin benne vagy, így elég nehéz megmondani.
5/7 pinkpancser válasza:
A virág nélkül jobban tetszene, de nem rossz. És mint többen említették, kicsit szellős lehet :)
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy nagy a dekoltázsa.Olyan anyagból van,ami megnyúlik a vállfán,mert lehúzza a súly.+ Alacsonyabbaknak nem rövid... :)
Maga a ruha... nem igazán jön be.Nincs semmi bajom a kínaival,de ezen nagyon látszik,hogy valami ilyesmi helyről van.A virágon a pöttyöket se értem a fodorhoz... jobb lenne,ha a virágnak az a része nem lenne ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!