Mi a véleményetek a Zara cipőkről? Tapasztalatok?
Szeretnék vásárolni egy szandált nyára, találtam egyet a Zara-nál visszont..nem tudom mennyire jók ennek a spanyol cégnek a lábbelijei..
Mert a lábbelik eltérnek a ruháktól: ha kényelmetlen és rossz minőségű akkor hordhatatlan.
Volt már 2-3 rossz tapasztalatom zara cipővel (egy magassarkum olyan kemény és nehéz volt hogy nem tudtam meghordani, egy téli magasított bokacsizmám 1 hónapig nyomta a lábujjaimat míg beletört a lábam, egy másik szandálnak a pántjai jöttek ki a ragasztásból) igy emiatt gondolkodom annyira rajta.
Egyetlen pozítiv érv az alacsony ár ami mellette szól..
Tapasztalatokat, véleményeket várnék !
Köszönöm!
Ha tudod hogy nem jó akkor miért kérdezed?
Amúgy én nem vennék ruha boltból cipőt.
Három cipőm volt onnan.
Egy magassarkú, ami csodaszép volt, de hordhatatlan, nem lehetett benne stabilan állni, menni, létezi, billegett.
Egy topánka, gyönyörű volt, lila, és amikor esett az eső, ez a szép kis lila szín lefolyt róla.
Egy balettcipő, az utolsó próbálkozásom, ami két hónap alatt olyan állapotba került, hogy még a hajléktalanoknak sem kéne.
Nagyon szép és egyben nagyon gagyi minőségű cipők vannak ott.
Nagyon Köszönöm a válaszokat!!!
2.-es: akkor nem csak nekem voltak rossz tapasztalataim, mindez megerősített abban hogy még sem kellene onnan cipőt vennem hiába olcsóbb... Egyszerüen nem éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!