Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebay-ról rendelt már valaki?...

Ebay-ról rendelt már valaki? Mik a tapasztalatok? Ha házhoz hozzák, mennyi a kiszállítás?

Figyelt kérdés

pl ez a ruha nagyaon, de tényleg nagyon olcsónak tűnik:

[link]

nem kamu??

2014. jún. 21. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Erre a ruhára még licitálni kell, azért kerül ennyibe.

A kiszállítás oda van írva: 2,246.96 HUF A postás hozza házhoz.

(a beállításoknál be tudod állítani az ingyenes szállítást-free shipping)

2014. jún. 21. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egy aukció, és 2300 forint a szállítás, valószínűleg a ruha is lesz 2-3e forint
2014. jún. 21. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt olcsóbb

2014. jún. 21. 14:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Már értem :D

Köszi!

2014. jún. 21. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez licites, és azoknak az aukció végére felmegy az áruk. De be tudod állítani, hogy csak a villámárasokat figyeld: beírsz valamit a keresőbe és alatta bejelölöd, hogy "Buy it now".

Ennek a postaköltsége 2246 Ft, a kép mellett ott van, hogy "Shipping" ez jelenti a postaköltséget.

Én még azt is be szoktam állítani, hogy ár meg postaköltség szerint növekvő sorrendbe rendezze a termékeket, azt a "Sort"-nál tudod beállítani, lenyitod és beállítod, hogy "Price and shipping: lowest first", így előre pakolja azokat, aminek az áruk és a postaköltségük együttvéve a legkevesebb:

[link]

És látod, ott van, hogy "All listings" az "Auctions" és a "Buy it now", ha a harmadikat bejelölöd, akkor a licitesek nem jelennek meg.

Kb. 3 hét, mire kijönnek a cuccok, főleg, ha Kínából jönnek. Én rendeltem már Olaszországból is, az egy héten belül megérkezett.

Még semmivel nem fürödtem be.

2014. jún. 21. 14:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi Neked is :)
2014. jún. 21. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Light In The Box-nál is igy van?
2014. jún. 21. 14:58
 8/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Azt sajnos én nem ismerem.
2014. jún. 21. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Szépen minden le van írva az oldalon, el lehet olvasni. Ha az nem elég, kétnaponta valaki felteszi ugyanezt a kérdést, és ott le van írva minden.

Mivel gondolom nem fogsz elkocogni mondjuk kínába a cuccért, van házhozszállítás, ennek az ára nagyban függ attól, hogy honnan, mit, és milyen szállítási móddal rendelsz. Ez nem egy üzlet, hanem sok, egymástól független eladó a világ minden részéről.

Azért az olcsó kínai ruhákkal vigyáznék. A méret elég kicsi, és képen a legtöbb ruha jobban néz ki, mint a valóságban...

2014. jún. 21. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
A kérdésed tapasztalattal kapcsolatos részére válaszolnék. Először is én már jó párszor rendeltem, vagy a család rendelt. De nem ruhát, telefontokot, IPhone tokot illetve karórát. Általában megbízhatóak, volt olyan ismerősöm akit átvágtak, de az csak azért volt mert bamba volt :DD Mi mindig úgy rendeltünk, hogy a virtuális bakszámláról utaltuk (nem tudom, hogy van e egyáltalán más mód) és eddig soha nem volt semmi gond. 2-3 vagy kicsit több hét után megérkezett a csomag és kész. Ruhát illetve ilyen méretes dolgot én nem rendelnék még a neten, magyar oldalról sem. Az egyik, hogy a képek csalnak. A másik a méret szintén csal. A harmadik lehet a modellen jól áll, de felpróbálás nélkül egy ilyen ruhát mint amit itt linkelnél tuti nem vennék, mert nagyon lutris, hogy jól áll e vagy sem. A rendelés menetét az előttem válaszolók már leírták. :)
2014. jún. 21. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!