Ebay-ról rendelt már valaki? Mik a tapasztalatok? Ha házhoz hozzák, mennyi a kiszállítás?
Erre a ruhára még licitálni kell, azért kerül ennyibe.
A kiszállítás oda van írva: 2,246.96 HUF A postás hozza házhoz.
(a beállításoknál be tudod állítani az ingyenes szállítást-free shipping)
Már értem :D
Köszi!
Ez licites, és azoknak az aukció végére felmegy az áruk. De be tudod állítani, hogy csak a villámárasokat figyeld: beírsz valamit a keresőbe és alatta bejelölöd, hogy "Buy it now".
Ennek a postaköltsége 2246 Ft, a kép mellett ott van, hogy "Shipping" ez jelenti a postaköltséget.
Én még azt is be szoktam állítani, hogy ár meg postaköltség szerint növekvő sorrendbe rendezze a termékeket, azt a "Sort"-nál tudod beállítani, lenyitod és beállítod, hogy "Price and shipping: lowest first", így előre pakolja azokat, aminek az áruk és a postaköltségük együttvéve a legkevesebb:
És látod, ott van, hogy "All listings" az "Auctions" és a "Buy it now", ha a harmadikat bejelölöd, akkor a licitesek nem jelennek meg.
Kb. 3 hét, mire kijönnek a cuccok, főleg, ha Kínából jönnek. Én rendeltem már Olaszországból is, az egy héten belül megérkezett.
Még semmivel nem fürödtem be.
Szépen minden le van írva az oldalon, el lehet olvasni. Ha az nem elég, kétnaponta valaki felteszi ugyanezt a kérdést, és ott le van írva minden.
Mivel gondolom nem fogsz elkocogni mondjuk kínába a cuccért, van házhozszállítás, ennek az ára nagyban függ attól, hogy honnan, mit, és milyen szállítási móddal rendelsz. Ez nem egy üzlet, hanem sok, egymástól független eladó a világ minden részéről.
Azért az olcsó kínai ruhákkal vigyáznék. A méret elég kicsi, és képen a legtöbb ruha jobban néz ki, mint a valóságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!