2/4 anonim válasza:
Bonprix. Én innen szoktam a páromnak pólókat,meg nadrágot is rendelni. De a sportsdirectnél is jók vannak, és tök olcsóak. :D Persze ott rájön a szállítási költség, így érdemes több embernek is rendelnie egyszerre onnan, hogy el tudjátok osztani magatok közt a szállítás árát.
3/4 anonim válasza:
én is az eBayre esküszöm:) kb 2000 forintért olyan jó ruhákat is ki lehet fogni,hogy hihetetlen.én ugyan lány vagyok,de azokat a ruháimat,amiket innen rendeltem,mindenki irigyli.nézz szét,általában ázsiából ingyenesen szállítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!