Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ízléses, hogyha...

Szerintetek ízléses, hogyha egy csinos alakú fiatal lány haspólót hord az utcán?

Figyelt kérdés
20 L vagyok és ma vettem egy szép, csipkés fél pólót, ami látni engedi a hasamat és a derekamat. Mit gondoltok erről?
2014. júl. 2. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Ezek nem arra vannak kitalálva, hogy önmagában hordja őket az ember. Ugyanúgy, mint a cicagatya...

Utóbbi tunikákhoz, miniruhákhoz, mikroszoknyákhoz lett kitalálva, mégis sokan nadrágként hordják.

Előbbihez vagy alá kell venni egy pántos hosszú felsőt, vagy magasderekú szoknyával/nadrággal kellene hordani. Semmiképp nem önmagában. Csak ezt sokan elfelejtik.

2014. júl. 2. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem alapból benne van a nevében, hogy haspóló, szóval nem hiszem, hogy mást kéne még alávenni. Általában magasabb derekú nadrágokhoz vagy szoknyához ajánlják, de ha valakinek szép ívű csípője van, akkor szerintem lehet alacsonyabbal is.

Régebben, a 80-as évek táján (vagy talán előbb) szintén divatban volt, és sok lány hordta, mondjuk tényleg főleg a fiatalokon és a szép alakúakon áll jól. Gondolom most mertek hozzá visszanyúlni :) Én vízparton/tipikus nyaralóhelyen felvenném, de csak úgy a mászkáláshoz annyira nem :D Aztán lehet úgy elterjed hogy megváltozik a hozzáállásom :)

2014. júl. 2. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem ízléses..vízpartra, meg ilyen helyekre még elmegy, de simán utcára én biztos nem venném fel.
2014. júl. 2. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem, ízléses sose lesz a test direkt mutogatása. Se egy mély dekoltázsra, se egy rövid szoknyára soha senki nem mondaná, hogy ízléses. Mert nem az.

Közönséges.

Ha téged nem zavar, hogyha végigmérnek, mint a húspiacon, akkor vedd fel, csak akkor ne nyafogj majd, ha megbámulnak, beszólogatnak vagy könnyen kaphatónak hisznek néhányan.

Meg a minimum hozzá egy magas derekú alsó, és akkor máris nem villantasz semmit szinte, úgy bevállalható. Mélyen szabottal viszont elég útszéli lesz a hatás, arra a tengerparton kívül nem igazán van mentség. :D

2014. júl. 2. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ízléstelen. Magas derekú ceruzaszoknyával vagy földig érő szoknyával akinek szintén magasan van a dereka, magas derekú nadrágokkal van rendben, meg a Balaton parton ha bő fazonú és még visszamész a nyaralóba ráveszed a fürdőruhára.

De ha némi kacérság belefér, akkor:

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 2. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Magas derekú alsóval tényleg jó, egyébként én is felesleges magamutogatásnak tartom, és nem is tetszik.

22L

2014. júl. 2. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, teljesen ízléses, ha rendesen felöltözött emberek között te a fél felsőtestedet lemezteleníted és mutogatod. Ennél már csak akkor lenne ízlésesebb, ha ráírnád vörös rúzzsal, hogy IDENÉZZETEK FIÚK...
2014. júl. 2. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Magas derekú bugyival csinos, de anélkül szerintem közönséges lenne.
2014. júl. 2. 23:08
 9/10 TonyRedgrave válasza:
2, ha sportos valaki akkor 38 évesen is jól áll neki a haspóló, és a 70 es 80 as években pasik is hordták
2021. okt. 11. 11:21
 10/10 TonyRedgrave válasza:
elég sok itt a karótnyelt prüd ember
2021. okt. 11. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!