Szerintetek ízléses, hogyha egy csinos alakú fiatal lány haspólót hord az utcán?
Ezek nem arra vannak kitalálva, hogy önmagában hordja őket az ember. Ugyanúgy, mint a cicagatya...
Utóbbi tunikákhoz, miniruhákhoz, mikroszoknyákhoz lett kitalálva, mégis sokan nadrágként hordják.
Előbbihez vagy alá kell venni egy pántos hosszú felsőt, vagy magasderekú szoknyával/nadrággal kellene hordani. Semmiképp nem önmagában. Csak ezt sokan elfelejtik.
Szerintem alapból benne van a nevében, hogy haspóló, szóval nem hiszem, hogy mást kéne még alávenni. Általában magasabb derekú nadrágokhoz vagy szoknyához ajánlják, de ha valakinek szép ívű csípője van, akkor szerintem lehet alacsonyabbal is.
Régebben, a 80-as évek táján (vagy talán előbb) szintén divatban volt, és sok lány hordta, mondjuk tényleg főleg a fiatalokon és a szép alakúakon áll jól. Gondolom most mertek hozzá visszanyúlni :) Én vízparton/tipikus nyaralóhelyen felvenném, de csak úgy a mászkáláshoz annyira nem :D Aztán lehet úgy elterjed hogy megváltozik a hozzáállásom :)
Nem, ízléses sose lesz a test direkt mutogatása. Se egy mély dekoltázsra, se egy rövid szoknyára soha senki nem mondaná, hogy ízléses. Mert nem az.
Közönséges.
Ha téged nem zavar, hogyha végigmérnek, mint a húspiacon, akkor vedd fel, csak akkor ne nyafogj majd, ha megbámulnak, beszólogatnak vagy könnyen kaphatónak hisznek néhányan.
Meg a minimum hozzá egy magas derekú alsó, és akkor máris nem villantasz semmit szinte, úgy bevállalható. Mélyen szabottal viszont elég útszéli lesz a hatás, arra a tengerparton kívül nem igazán van mentség. :D
Magas derekú alsóval tényleg jó, egyébként én is felesleges magamutogatásnak tartom, és nem is tetszik.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!