Vásárlás után ti a márkaboltban vásárolt, új, címkés ruhát kimossátok mielőtt felveszitek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 16:15
2/15 anonim válasza:
Persze hogy kimosom, mivel az új ruhák nem tiszták, a boltban is felpróbálhatták többen is. Összefogdoshatták többen is.
3/15 anonim válasza:
Igen, felpróbálják és összefogdossák őket. Kabáton/cipőn ilyesmiken kívül mindent azonnal a gépbe.
26L
4/15 anonim válasza:
Én nem szoktam, csak a bugyit, fürdőruhát.
6/15 anonim válasza:
Én mindig mindent kimosok. Csomó mindenki felprobalta, lehet izzadt volt, vagy összealapozózta stb. Szóval a biztonság kedvéért kimosom. :)
7/15 anonim válasza:
Hát attól függ. Ha épp valami alkalomra veszem és csak aznap találom meg a tökéletes ruhát, vagy előtte már nem mosok olyat, akkor felveszem. De ha van lehetőség, kimosom persze. Olyat meg nem veszek meg, amit már a boltban annyira használtak, hogy mocskos vagy büdös legyen, bár ilyennel még nem is találkoztam szerencsére, tuti többet vissza se mennék ilyen igénytelen üzletbe. :D
Fehérneműt, fürdőruhát mindenképp kimosom először.
8/15 anonim válasza:
Volt már, hogy nem, de a legtöbbször igen.
10/15 anonim válasza:
ja és ha turkálóban találok ruhát, akkor azt kimosom:) néha ilyen nagyiszaguk van, vagy nem is tudom:D (na nem azért mert olyan nagyik hordták előttem, csak fura)
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!