Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem találok semmit a...

Miért nem találok semmit a H&M-ben-? Miért van oda érte mindenki?

Figyelt kérdés

Nem rég benéztem egy barátnőmmel aki oda van ezért a boltért. Semmit sem találtam otthonkás anyagú ruhákon, meg bő nadrágokon kívül, az olcsóbb pólók meg olyan elnyúltak voltak rajtam meg az egész nem tetszett. Nem értem miért vannak ezekért sokan oda, egy fiúnak sem tetszenek ezek a göncök, pl. barátnőm párja már ki van akadva ha oda kell mennie annyira nem tetszenek neki, és drágák is ahhoz képest, hogy a kínaiba majdnem ugyanaz 2-3000-el olcsóbb, sőt még keveset mondtam. És a haveroknak sem tetszenek, inkább akkor ebay. Nem szeretem én sem a nagyon csicsás dolgokat, butikokba is próbálok egyszerű darabokat beszerezni, de lehet rajta valami ami feldobja...viszont ilyen csúnya ruhákat mint amik a H&M-ben vannak, ilyet sehol nem látok, még a C&A is jobb, ott vettem már szoknyát és kabátot is 12000-ért ami nagyon bírjaés nagyon jól néz ki és jó meleg, öves, téli, az alja gumis így nem olyan mint egy ruha rajtam. Na mind1, ott is ritkán de találok jó holmit, na de a H&M... kerülöm!

21L

2014. jún. 28. 09:34
 1/7 A kérdező kommentje:
*kínaiban
2014. jún. 28. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

A alphaparkos és bevásárlóudvaros ruházati boltok úgy általában nullák

A Vögele is...

2014. jún. 28. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
én se találok semmit a H&M-ben magamnak. sőt, szinte már sehol. egyedül a tally-ban van olyan amit szívesen hordok. a new yorkert is szerettem régen, de már ott is ritkán lehet kifogni olcsón jó darabokat. kínai a nyerő.
2014. jún. 28. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

H und M-ben én atlétát szoktam venni (vagyis ezt az ujjatlan topot), azok évekig megőrzik a rugalmasságukat.

A Vörösmarty téren szoktam vásárolni, soha nem megyek plázába. Ott az emeleten vannak nagyon jó minőségű ruhák, egyberuhák, amikben tudok dolgozni járni. (kb 6-10 egy db).

A New Yorkerben veszem az itthoni cuccokat, vagyis a szabadidősöket, szoknyákat, gatyákat.

A C und A-t nem szeretem, valahogy olyan rusnya ruháik vannak és az egész bolt olyan proli feeling.

Amit ajánlani tudok: Vögele, Pull n Bear, nem drágák, viszont jobb minőségűek. Zarát mondják még a barátaim és a Bershkát, de én nem érzem magam elég elitnek oda, bemegyek és kellemetlenül érzem ott magam.:)

26N

2014. jún. 28. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oda érte, de 3 dolgot szeretek ott vásárolni: nadrágokat a basic vonalból, blézereket, és nyári ruhákat/szoknyákat. (+hullámcsatokat)

Ha nem tetszik a bolt, ne járj oda egyszerűen:)

2014. jún. 28. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem szuper ruhákat vettem ott a minap is. Piros fidres fodros, fekete testhezsimulo szexys, csudaszep bikiniket , fekete strandruhat, pink alkalmit na azt midenki kérdezte hol vettem, a poloim trikóim is onnan vannak van ami mar 4-5 éves és tartja a formajat. Fekete szoknyaim is onnan vannak es feher ünneplős blúzaim is. Átlagos méretű s-m homokóra alkatú vagyok rám nagyon passzolnak a ruháim párom is mondja mintha rám öntötték volna őket. Csodalom hogy neked nem tetszenek.
2014. jún. 28. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én imádom a H&M-et viszont nem mindenhol egyforma. Lehet, hogy ahol te nézed ott tényleg pocsék. Pl egy rövid gatyát 1290Ft-ért vettem, ami talán még a kínaiakban lévő gatyáknál is olcsóbb és szebb. Kedvenc pólómat (ami teljesen rám simul) 700Ft-ért vettem, ruhát 3000Ft-ért. Sorolhatnám, de nem fogom. Én se szerettem régen és valóban vannak iszonyat drága és gusztustalan ruhák, de semmilyen ruhabolt se hibátlan. Lehet, hogy valakinek pont az tetszik..
2014. jún. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!