Volt már olyan veletek, hogy varratotok egy ruhát, de nem tetszett magatokon? Melléfoghatok a varratással?
Testvéremnek lesz lakodalma, sehol nem kapok olyan ruhát, ami tetszene, pedig nincsenek nagy igényeim, csak egy csinos, igényes koktélruhát szeretnék.
Viszont eddig csak egyetlen egyet tudtam felpróbálni, mert nem találtam olyat, ami tetszene. Viszont az meg nem tetszett magamon, bár a barátom szerint jól állt.
Kicsit szorít az idő, ha varratni szeretnék, lassan beszélnem kellene egy varrónővel.
Szerintetek melléfoghatok? Neten nagyon sok ruha van, ami tetszik, csak félek, hogy hogy fognak állni.
Én a varrónővel sohasem fogtam mellé. A lényeg az, hogy bízd rá az anyagválasztást ha megvan a fazon, amilyet szeretnél. Igyanis én abba buktam majdnem bele, hogy elképzeltem a fazont, volt egy anyag ami nagyon tetszett, deee... abból az anyagból nem lehetett azt a fazont elővarázsolni. Szóval hála a varrónőm kreativitásának kihúzott a pácból, de azóta MIDNGI rábízok pár dolgot.
TIPP: Ha megvetted az anyagot, akkor bízd a varrónőre a ruhamodell kiválasztását. Ő fel tudja mérni az alakodat, tudja mi állna jól neked. Ha csak a modellt képzelted el, hogy milyet szeretnél akkor kérd ki a véleményét, hogy milyen anyagot vegyél hozzá.. Elasztikusat, merevebbet, vastagot, vékonyat, lent, stbstbstb. :) Szóval a varrónőnél nem lehet keményfejűsködni! :) Amúgy meg szerintem sokkal jobb varratni, mint venni. :) EGYEDI LESZEL!
Köszi a válaszokat, menyasszonyi ruhaszalonban dolgozik a varrónő, szóval szokott is koktélruhákat varrni. :)
Őszintén szólva 15 éve nem volt rajtam ruha, nem tudom, mi állna
jól. :-/ Vékony vagyok, állítólag jó az alakom, de a ruha valahogy nem az én világom, lehet, hogy ezért is éreztem magam hülyén az eddig felpróbáltban.
Második vagyok :)
Ha jó alakod van, akkor megkockáztatnám, hogy a varrónő kreativitására bízd magad.. :) Ha jó alakod van, akkor könnyű lesz kitalálni neked valami valóban egyedit :) Én amikor legutóbb így csináltam NEM BÁNTAM MEG! :) komolyan! A lényeg, hogy őszinték legyetek egymással a varrónőddel! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!