Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem férek a ruháimtól! Mit...

Nem férek a ruháimtól! Mit csináljak, hogy normálisan tudjam őket tárolni és ne menjen folyton a vita miattuk?

Figyelt kérdés

Imádok vásárolni és emiatt elég sok ruhám, cipőm, kiegészítőm van. Amíg nem lett tele a gardróbom itthon, nem is volt semmi baj, rend volt.

Aztán egyre több cuccom lett és már ott tartok, hogy mindenhol nadrágok, szoknyák, felsők, ruhák vannak. Vettem tárolódobozokat, de így is kaotikus a hangulat.

Anyának felvetettem, hogy a gardróbom melletti szobát is átalakíthatnánk és akkor megoldódna a gondom, de nem volt túl vevő az ötletre, mert a kertünket is átalakítják, azt mondja, hogy nem akar munkásokat a házban is...

Van valami tuti módszer arra, hogy rend legyen és ne érezzem, hogy megfulladok a cuccaimtól? (a selejtezést leszámítva)

2014. jún. 25. 15:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én jól ráfáztam ezekkel a vakumosokkal simqn eresztik a levegőt 10 ezeert beruhaztam rajuk aztqn csazhetem. Vateran nem erdmes venni ilyesmit mert nincs garancia
2014. jún. 26. 12:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Vidd át a ruháid egy részét a barátodhoz.
2014. jún. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!