Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudjam, hogy mekkora...

Honnan tudjam, hogy mekkora melltartó jó rám?

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok, hogy a szám a mell alatti körméretet jelenti, a betű pedig a kosárméret. Már van 80D, 75C és 80B méretű melltartóm is, de egyik sem jó rám. A D-s és a C-s az mindenképpen nagy, ebben biztos vagyok. Régebben vettem és azóta elég sokat fogytam így szerintem az is közre játszik, de ami azt illeti akkor sem voltak tökéletesek. Most megpróbáltam lemérni, de egyszerűen nem megy. Még a bajlódás ellenére lemértem a mellem alatt, kb. 80 centit mutatott...viszont nekem van 80-as melltartóm és elég könnyen el tudom húzni a kezemmel a testemtől, kicsit csúszkál is. A cicimen pedig nem tudom megmérni. Annak ellenére, hogy kicsik lógnak és puhák is. Kéne valami ami egyáltalán megtartja, hogy lemérjem a legszélesebb ponton és, hogy ne lapuljon be a szalag alatt. Nincsen sportmelltartóm, topom ami esetleg ezen segíteni. Anyukámat pedig nem érdeklik az ilyenek, így nem tudok kitől segítséget kérni.

2014. jún. 25. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a Triumphnál szokott lenni ilyen akció, hogy segítenek kiválasztani a jó méretet, szakszerűen lemérnek. Én is így tudtam meg pontosan, addig próbálgattam kb. És próbáltam ezt a méretet, és 5 melltartóból 3 majdhogynem tökéletesen passzolt - a majdhogynem az csak azért van, mert lógnak a melleim, és olyat nem fogok találni, ami azokat 100%-osan megtartja, és nem egy vagyonba kerül.

Az megint más kérdés, hogy sok márka teljesen másképpen számoz, kínai mérethez hozzá kell adni minimum egy kosárméretet, de van, hogy 5-10 számot is...

2014. jún. 26. 15:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tegnap anyámat sikerült magammal rángatnom és nagy nehezen arra is rávettem, hogy vegyünk nekem melltartót, de csak a tescoban volt hajlandó. Felpróbáltam több méretet és fajtát is, de egyik sem volt az igazi. A 80B mindenhogyan nagynak bizonyult. Próbáltam 75B-t is, de az más fazon volt és bár nagy volt a kosara felül és oldalt is kibuggyant a mellem, de volt benne még hely és mikor mozogtam benne elállt meg meghajlott a kosara. A 75A pedig szorított, borzalmasan éreztem benne magam, majd megfulladtam az a pár perc alatt is, amíg rajtam volt. Ráadásul némelyiknek szörnyű anyaga volt... Úgyhogy mikor közöltem anyámmal, hogy nem az igazi egyik sem akkor felidegesítette magát és mikor megmutattam szinte mindegyikre azt mondta, hogy jó csak menjünk már, szóval nem vettünk semmit... Mást nem tudok magammal elhívni, tulajdonképpen nincsenek barátaim és nem is mehetek el egyedül vásárolni.

2014. jún. 27. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:
80A-t próbálj szerintem akkor.
2014. júl. 2. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!