Honnan tudjam, hogy mekkora melltartó jó rám?
Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok, hogy a szám a mell alatti körméretet jelenti, a betű pedig a kosárméret. Már van 80D, 75C és 80B méretű melltartóm is, de egyik sem jó rám. A D-s és a C-s az mindenképpen nagy, ebben biztos vagyok. Régebben vettem és azóta elég sokat fogytam így szerintem az is közre játszik, de ami azt illeti akkor sem voltak tökéletesek. Most megpróbáltam lemérni, de egyszerűen nem megy. Még a bajlódás ellenére lemértem a mellem alatt, kb. 80 centit mutatott...viszont nekem van 80-as melltartóm és elég könnyen el tudom húzni a kezemmel a testemtől, kicsit csúszkál is. A cicimen pedig nem tudom megmérni. Annak ellenére, hogy kicsik lógnak és puhák is. Kéne valami ami egyáltalán megtartja, hogy lemérjem a legszélesebb ponton és, hogy ne lapuljon be a szalag alatt. Nincsen sportmelltartóm, topom ami esetleg ezen segíteni. Anyukámat pedig nem érdeklik az ilyenek, így nem tudok kitől segítséget kérni.2014. jún. 25. 14:43
1/13 anonim válasza:
a boltban fel lehet próbálni, vigyél be többet a próbafülkébe, és amelyiket a legjobbnak érzed, azt vedd meg :)
2/13 anonim válasza:
Bemész egy bugyi/melltartó boltba, és az eladó lány segít. akkora tapasztalatuk van, hogy ránézésre megmondják.
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy egy 75B-vel kellene próbálkoznod :) De azért próbálj fel egy 75C-t is, hátha.
4/13 anonim válasza:
Menj be egy fehérnemű boltba, ott segítenek kiválasztani. Ha a 80-as nagy, akkor válassz 75B-t és utána kiderül. Ha körben szoros, akkor 80 kell, ha nem szorít, de nem fér bele a melled, vagy nagy, akkor a kosár méreten kell változtatni. Melltartót felpróbálva kell venni.
5/13 A kérdező kommentje:
Ezeket is felpróbálva vettem, de nem igazán jött össze...:)
2014. jún. 25. 14:56
6/13 anonim válasza:
Menj be egy triumph boltba, ott segítenek megtalálni a jó méretet. Vásárolni nem muszáj.
7/13 A kérdező kommentje:
Abban az 1-2 percben jónak tűntek, de itthon már tudtam, hogy nem kellett volna.
2014. jún. 25. 14:57
8/13 anonim válasza:
Akkor vidd magaddal egy barátnődet, vagy valakit aki előtt nem szégyenlősködsz (vagy az eladólányt kérd meg, őt úgysem látod többet), hogy nézze meg rajtad és segít dönteni.
9/13 anonim válasza:
Mozogj, hajolj le, ugrálj a próbafülkében. Úgysem lát senki, de kiderül, ha nem kényelmes a melltartó.
10/13 anonim válasza:
Nincs értelme kijelenteni hogy a C-D kosár túl nagy, mert a 75C-snek kisebb a kosara mint a 80C-snek, hiába mindkettő C. Ha kínaiban vagy hasonló színvonalú helyen vásárolsz, nyugodtan számíthatsz arra hogy a beleírt méretet fölösleges nézni, összevissza van számozva. De rendesebb üzletekben is lehet eltérő a méretezés. Tehát az egyikben vett 75C nem volt jó, de a másikban vett lehet hogy jó. Vegyél fel egy akármilyen melltartót, mérd meg úgy, mell alatt szorosan, a legszélesebb ponton lazán, ez nem kellene hogy problémát okozzon. Ha rosszul is méred esetleg, ha felpróbálod úgyis kiderül hogy jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!